Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA PRAVA SITNICA
Povratak na članak

Rabljeno vozilo impresivne kilometraže

Kad iduće jeseni program letova space shuttleova bude okončan, tri preostale letjelice idu u muzeje – ako se nađe kupa. Zbog malog broja ponuda NASA je smanjila cijenu za rabljene svemirske brodove.

Komentari 6

BL
Blender
15:01 19.01.2010.

Ma ne ljudi, u preostala 3 shutle posaljimo sve nase politicare na mjesec, tamo ima barem vode, pa mi smo ljudi ne kao oni.

VL
Avatar vaksalainen
vaksalainen
17:17 18.01.2010.

moze na rate? :)

VL
Avatar drInternet
drInternet
17:32 18.01.2010.

Ako Kalinić ovo pročita, nahebali smo.

VL
DU
Deleted user
17:50 18.01.2010.

Ja mislim da bi građani Hrvatske trebali kupiti jedan i s njime mogu poslati sve naše političare u svemir neka koloniziraju Mars to bi bilo jeftinije nego da su na vlasti.

VL
PA
pavelUSA
18:41 18.01.2010.

Moja mala djevojcica puna je velikih zelja, bas kao sipak pun kostica tako je puna veselja. Jaco kupi mi shuttle, bicikl i romobil, kupi mi medu i zeku, kolica Juogovinil! Jaco kupi kolaca, bombona i narandze dvje, bar jednu malenu bebu, veliki dar je to sve! Moja mala djevojcica voli i setnje i price, ali u gradu pred izlogom vice - Jaco kupi mi auto... Jaco kupi mi sve!

VL
DU
Deleted user
18:25 19.01.2010.

Va Fankulovic, ne veli se \"...U tome i jest bit priče: još se ne zna gdje idu shuttleovi. NASA je dosad ...\" nego \" .... KAMO IDU ... \" - ti ili si Zerbo ili nisi u skoli nista naucio. Kakve li to veze imas u VL ... ili su mozda i drugi u VL seljacine k\'o i ti ... VL, svako svog \"novinara\" trebali bi kaznjavati sa po TISUCU kuna kazne kad ovako provocijarju, tek onda ce mozda malo vise pripaziti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.