Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Putovanje od 10.000 € počinje na Ini!

Putovanje od 10.000 € počinje na Ini!
09.02.2024.
u 16:12

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto do 28. veljače i sudjelujte u nagradnoj igri samo za članove INA Loyalty programa.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je samo prihvatiti uvjete sudjelovanja u INA Loyalty aplikaciji ili web stranici.

Ne propustite priliku i osvojite glavnu nagradu – putovanje iz snova u vrijednosti 10.000 €! Osim glavne nagrade, svaki tjedan možete osvojiti 1.000 €, a svaki dan 500 € na Premium Visa Gold kartici.

Nagradna igra traje od 25. siječnja do 28. veljače 2024., a sve detalje možete saznati na službenoj stranici nagradne igre.

OSVOJITE TOP NAGRADE:
- 1 x glavna nagrada: Poklon bon za putovanje u vrijednosti od 10.000 €
- 5 x tjedne nagrade: 1.000 € na Premium Visa Gold kartici
- 35 x dnevne nagrade: 500 € na Premium Visa Gold kartici

Bali? Karibi? Afrika? Ni jedna destinacija nije predaleka uz Inu i Visu! Osvoji svoje putovanje iz snova u vrijednosti od 10.000 €! Nagradna igra je samo za INA Loyalty članove, a sudjelovanje je vrlo jednostavno:

  1. Prijavite se za nagradnu igru kroz INA Loyalty aplikaciju ili preko web stranice.

  2. Kupite bilo što na INA maloprodajnim mjestima, skeniraj svoju INA Loyalty karticu, plati bilo kojom Visa karticom i osvoji top nagrade!

Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sada je odlična prilika kako biste i vi mogli sudjelovati u ovoj nagradnoj igri. INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg vjerni kupci mogu sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr. Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu, čaj ili čips Crunch&Go, ali i 100 bodova na svom INA Loyalty računu kao znak zahvalnosti za preuzimanje aplikacije!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije