Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan slučaj
Povratak na članak

Putnici su čuli zapomaganje iz putne torbe, a kada je došla policija i otvorila je, svi su zanijemili

Policija je imala informaciju da se dvojica migranata skrivaju u vlaku

Komentari 6

MI
miso
13:35 06.07.2016.

Svijet je otišao k vragu kad se ovakve stvari događaju!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:46 06.07.2016.

ovo je zanimljivo,vraćen je nazad pošto nije imao dokumente!kaj vele na to pusička,milance i ostoja?

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:35 06.07.2016.

Trebalo ga je poslati tako spakovanog u kovcegu Angeli Merkel koja bi ga odmah "zaposlila" kao neradnika uz pomoc od 700 Eura mjesecno i "besplatan" stan (na trosak Njemcakih poreznih obveznika) zajedno s ostalih milijun i dvjesto tisuca njegove "brace" koji su da sada napravili invaziju na Njemacku uz Angelinu podrsku.

VL
DU
Deleted user
08:37 07.07.2016.

da ste na njegovom mjestu i vi bi se zavukli u kofer.ljudi prolaze trska vremena i borbu za zivot i opstanak ,lako je komentirat sa debele hladovine ali treba suosjecat sa tom sirotinjom ,kako stvari stoje uskoro bi i vi na takve puteve mogli krenut

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.