Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Putinov ruski rulet: On je politički gubitnik čak i ako dobije rat

28.02.2022.
u 15:00

Ako bi Čajkovskoga, ili Tolstoja i Dostojevskoga, kažnjavali zbog Putina, onda bi brkali labuđe jezero i lokve krvi, rat i mir, zločin i kaznu

Komentara 57

Avatar Foton
Foton
15:32 28.02.2022.

Izgleda da nitko nije primjetio da je Njemačka odlučila povisiti vojni budget na 100 miljardi eura godisnje, sto je znatno vise od ruskog vojnog budgeta. Za 5 godina ce najjača europska vojske biti njemački Bundeswehr. EU vise ne ce biti bezuba organizacija. Pa kad tom dodaš Amere, zapad ce biti jaci nego ikad. Hvala Putinu da nas je sve probudio iz dubokog sna o vječnom miru.

DU
Deleted user
18:30 28.02.2022.

Ja neznam,vi kao da ste retardirani svi u vecernjem skupa sa komentarima ovdje.kakav politički gubitnik naivci?pa jel mislite da samo putin o tome odlučuje budale jedne?odlučuje duboka država isto kao i u americi,ode putin drugi ga naslijedi iz njihove branše

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
17:19 28.02.2022.

Bože, kakvo vrijeme došlo?! O ovoj važnoj temi isto misle: Boris Johnson, Bujanec, Severina, Njonjo, uršula Fonderlajen, Jastreb Mali, i tisuće ljudi koji nikad niočem nisu isto mislili. Za sve njih slika je crno-bijela iako je daleko od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?