Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Rusiji
Povratak na članak

Putin s Dodikom u Sočiju, poželio mu uspjeh na izborima u BiH

Tijekom susreta s Dodikom, kako navodi RTRS, Putin je istaknuo kako su odnosi Rusije i RS-a dobri te da ostvaruju uspješnu suradnju

Komentari 18

Avatar Snijeg
Snijeg
09:44 01.10.2018.

"Dodik je darovao Putinu značku sa zastavom Republike Srpske koju je ruski predsjednik odmah stavio na rever sakoa." da mogu plakao bih!

VL
DU
Deleted user
21:57 30.09.2018.

Putin si misli: “S kojim sve sirovinama ja moram raditi”

VL
TI
Tixon
08:22 01.10.2018.

Negovanje dobrih odnosa i svih vidova saradnje između ove dve države je značajan doprinos miru i razvoju u ovom delu Evrope .

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:15 01.10.2018.

Neki misle da je Milorad naivan ali varaju se.Evo mi smo u EU vec dute vremena. Nikakve koristi nema osim ogromni kredita i zaduzenja.Narod se iseli totalno. Ne postoji gore zlo vec kad narod nestaje i iseljava se.Dno dna smomo dozivili.Zatim posluzne sluge zapada. Mladi odlaze na zapad cistiti WC biroe popunit baustele.Ili cupati repu po zapadnim poljim..Namjesto da radimo na tome i opravit odnose sa slovenskom Rusijom mi ih razgradujemo. Zato nam je kako je mandarine se zakopavaju ili idu niz neretvu. A nekad su rusi kupovali sve to od nas.Kukamo nema Ruski turista turizam podbacio. Pa ko ce ti doc slusj Brisel pa nek on to plati. Treba pravit i gradit sto bolje odnose sa mocnom silom Rusijom, Zapad joj nista ne moze iako se ujedinili.Evo bas Njemacki Bankari kazu ocekuje se rast Rublje valute o 15% u odnosu na dolar i euro. Uveli Rusima sankcije pa cjeli zapad dozivio fijasko. Stotine milijardi izgubljeno. Nisu Njemci ludi zato prave sjeverni tok polako se udaljavaju od amera vide sta rade i ko ce placat njihov plin tri puta skuplji.

VL
Avatar mason
mason
00:18 01.10.2018.

Sav normalan svijet se okrenuo zapadu a opancari istoku.Sirotinja sa sirotinjom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.