Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRIJE NIJE BILO PRIJETNJE, ALI SADA...'
Povratak na članak

Putin: Rusija će odgovoriti ako NATO postavi svoju infrastrukturu u Finsku i Švedsku

“Među nama je sve bilo u redu, ali sada bi moglo doći do nekih napetosti, a sigurno hoće”, rekao je i dodao da je "to neizbježno ako nam prijeti opasnost". Putin je izjavu dao dan nakon što je Turska, članica NATO-a, odustala od veta na nastojanja Finske i Švedske da se pridruže savezu.

Komentari 20

ZJ
Zjako
01:07 30.06.2022.

Ničija nije do zore gorjela, neće ni njegova. Valjda mora jednom proći.

VL
Avatar mason
mason
06:06 30.06.2022.

Kako ce odgovoriti? Zabranit ce prodaju Lada na Zapad I mi Zapadnjaci cemo moliti Ruse ,mozda nekad Rusi naprave I smartphone pa nam zabrane prodaju. Zabokracina sa sovijetskim nuklearnim glavama koje mogu poletjeti par kilometara ili nikako a prije bi eksplodirale I pobile njih prijete Zapadu .

VL
Avatar intimus500
intimus500
06:27 30.06.2022.

Samo malo ... Pa nisu se tvoji već hvalili da si poslao rakete na finsku granicu? Ili opet lažeš?

VL
LE
Levanto
06:25 30.06.2022.

Koji je to mentalni sklop kad kaže da rusi ne raketiraju civilne objekte. Negirati porusene bolnice, mostove, zgrade je faza totalno pomračenog uma.

VL
Avatar zapadna turska
zapadna turska
07:23 30.06.2022.

za sve je kriva agresivna putinova rusija...nakon što su švedska i finska vidjele što se događa ukrajini i čuli putina kako priča o velikom ruskom carstvu, shvatili su da je vrijeme neutralnosti prošlo pa ili će biti pod zaštitnim kišobranom NATO-a ili će biti sljedeća meta ruske agresije. za ulazak finske i švedske u NATO zaslužan je samo putin!

VL
Avatar mason
mason
05:50 30.06.2022.

Welcome Russian girls na nas Zapad,sve vise traze azil a ti putine pricaj prazne kao sto je I Staljin balio.

VL
Avatar El Indio
El Indio
09:17 30.06.2022.

Ovaj ove godine puno prijeti, kako se kaze..."pas koji laje ne grize" Lako sa slabo naoruzanoj vojsci kao sto je Ukrajina i civilnim metama. Sa NATO pripadnikom ce bit teze, koji je skolovan za vojnika, sa modernim naoruzanjem, a ne pijani ork sa zastarjelim AK-47 koji je podpisao ugovor da se ide borit proti tzv. nacista po Ukrajini.

VL
Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
07:52 30.06.2022.

"Amnesty International (AI) je zaključio da je ruski zračni napad na kazalište u ukrajinskom gradu Mariupolju u ožujku bio ratni zločin Ta organizacija za ljudska prava tri je mjeseca prikupljala dokaze o zločinu, a svoje je nalaze iznijela u izvješću objavljenom u četvrtak. Među iznesenim dokazima su 52 izjave svjedoka, od kojih su 28 dali ljudi koji su bili u kazalištu ili u blizini kazališta u vrijeme napada. "Nakon mjeseci rigorozne istrage, analize satelitskih snimaka i razgovora s desecima svjedoka, zaključili smo da je napad bio jasan ratni zločin koji su počinile ruske snage", rekla je Agnes Callamard, glavna tajnica Amnesty Internationala."

VL
TR
tratincica68
01:16 30.06.2022.

Dolazi novi poredak u svijetu i najleksa ga je zapoceti unistenjem svega.tko prezivi taj ce vladat planetom.lud narod sto sve pije.

VL
RE
realisticki
06:35 30.06.2022.

Švedska je poslije raskola SSSR-a svoje oružane snage svela gotovo na nulu i u takvoj situaciji nitko se nije grozio ili kanio napasti, Rusija je Finsku trebala kao tampon državu prema zapadu, a je njihov politički odnos do sada je je bio više nego normalan. Nerazumljivim odlukama vlade tih dviju država, postavile su se u znatno neudobniji položaj u odnosu na Rusiju. Švedska i Finska lako su mogle odbiti ulazak u NATO sa ukazivanjem na svoj tradiocionali neutralitet. Konačnim ulaskom u NATO nači će se na prvoj liniji obrane, Američkih interesnih sfera.

VL
Avatar Cadafel
Cadafel
05:44 30.06.2022.

Nemam ništa protiv toga da su Švaedska i Finska ušle u NATO, ali on postoji od 1949 godine, kog vraga su čekale 73 god?????

VL
ZA
zagabria8
00:49 30.06.2022.

Najgluplji potez FInske i Švedske u povijesti. Žrtvuju vlastiti mir radi američkih kriminalaca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.