Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duma podržala vojnu intervenciju
Povratak na članak

Putin odmah udario po ISIL-u u Siriji, na meti Homs i okolica

Putin odmah udario po ISIL-u u Siriji, na meti Homs i okolica

Komentari 28

MR
Mr. Right
08:53 01.10.2015.

Mene stvarno ne interesuje ko ce ,ali krajnje je vrijeme da se ova islamonacisticka zvijerad ISIL uniste.

VL
ZB
zbuniceva
08:51 01.10.2015.

Kaj god da naprave rusi uvijek baš sve naše cijenjene novine i elektronski mediji od Večernjeg do Jutarnjeg nadalje to opišu kao ''Putinovi zrakoplovi'' ili Putin ovo ili Putin ono, sve je uvijek pod njegovim imenom i 99% negativno. Kad recimo SAD ili NATO članice nekog izbombardiraju u kameno doba onda su to uvijek ''saveznički zrakoplovi''. Čak je ''savezničko'' svakodnevno dugotrajno nemilosrdno bombardiranje Jemena od strane kak se čini Saudijaca i vrag zna koga još i zakaj i protiv koga se Jemen bombardira u kameno doba. Da mi je barem jedamput vidjeti naslov ''Obamini avioni bombardiraju Siriju'' bilo bi ak nikaj drugo korektno. Naravno naslov, bombardiranje je uglavnom zločinačka operacija ko god da ga izvodi.

VL
DM
dr_max
08:26 01.10.2015.

Vladek svaka ti dala, pomrsi cionistima planove.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:10 01.10.2015.

na meti rusije, tj. sirisje, su u prvom redu oni koji uživaju potporu zapada. kad se njih ukloni, ostat će samo isil, koji je svima zajednički neprijatelj. i onda će isil nestati, on je ipak privremeno tu, financiran od zaljevskihih monarhija, koje čekaju također borbe za opstanak, jer ni kod njih ne cvjetaju ruže. ali ih zapadni mediji ne napadaju. sirija je problem, jer je tamo neki režim (što je to?) njihov protivnik, sprečava ostvarenje nečijih interesa. tj. enormne dobiti. ali nije s arabija, u kojoj te za krivu riječ objese. sirija toga nema, tamo se živilo kao i kod nas. jel vi znate o životu u damasku od pred 5 godina? jesti, piti, pušiti, noćni život, studij... a u s arabiji? ništa od toga. izbori u siriji i izbori u s arabiji. jel znate razliku? ne. ni ne trebate. to malo mozga bi vam moglo ispasti, a onda slamu u glavu. koje n inemamo dovoljno. jer se nama ne isplati ništa raditi.

VL
Avatar lvan12
lvan12
09:58 01.10.2015.

Jedino, ali jedino rijesenje je eliminirati sve koji se bore protiv trenutacno demokratski izabranog rezima... "Umjerena opozicija" ako postoji, neka se okrene vlasti i pomogne u suzbijanju terorista i nakon zavrstestka rata neka na izborima trazi svije mjesto vlasti... Ukoliko ce i dalje zeliti oruzjem doci na vlast, tada su svakako legitimna meta za eliminiciju od strane vlasti... Po zavrsteku rata, obavezno odrzati izbore i ako ce narod ponovno birati Assada, SVE drzave ga moraju prihvatiti kao legitimnog predsjednika odabranog od strane Srijskog naroda!

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:46 01.10.2015.

Panika je veca u Washingtonu i Tel Avivu nego u tzv. islamskoj drzavi, sto sve govori. Pametnima ne treba dodatnih komentara.

VL
CI
cicibela
11:09 01.10.2015.

Je li Putin pitao Victoriju Nulland za dozvolu?

VL
LO
ledo.ostrihon
12:38 01.10.2015.

ne volim ga ali svaka mu čast za ovo...treba to više raščistiti od nedefiniranog sranja...ja ne kužim te amerikance...pa rasturili ste normalne države iz kojih niste imali ama baš nikakve prijetnje...

VL
AA
aabbcc
13:18 01.10.2015.

Koalicija tkz. Diktatorskih Drzava u borbi protiv Terorizma .., Kako sada da nazovemo ove tkz. rasplakane Demokratske Drzave koje vlastitom narodu mozak ispiru ?

VL
OK
okus
13:41 01.10.2015.

Hvala Vam gospodine Putine za Tomislava Salopeka.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:02 01.10.2015.

Po svim pravilima medjunarodnog prava, uredno pozvani od strane vlade suverene drzave Sirije (vidi slucaj Bahrein odnosno Jemen i Saudijsku Arabiju koja koristi isti izgovor u te dvije drzave) pruzaju zracnu podrsku sluzbenoj vojsci suverene drzave u borbi protiv terorizma. Ciljeve odredjuje drzava Sirija i njena vlast a ne skupina neocona s druge strane Atlantika, koji protivno medjunarodnom pravu krse suverenitet te iste drzave Sirije jer ih nitko nije pozvao ili im dao dozvolu da narusavaju zracni prostor Sirije. Niti imaju dozvolu vlade Sirije niti mandat UN-a, i onda takvi blebecu o potpuno legitimnoj Ruskoj vojnoj intervenciji po svim normama medjunarodnog prava.

VL
FO
ForeignLegion1987
10:16 01.10.2015.

amerikanci....ugledajte se na putina,,,tako se lupa po neprijatelju a ne vi godinu dana lupate a oni bili sve jkaci,,,ima li tu neke logike dosao je putin i prvi dan rezultati,,,bravo za putina treba ocistiti to islamsko smece,,,samozvani isil,,gdje ste sada isilovci,,,bijezite glavom bez obzira...

VL
MU
muscovite99
13:46 01.10.2015.

"Nakon što je ruski parlament Duma" -- the Russian parliament is not called Duma. Duma is the name for the lower chamber thereof. Sanction for use of the RF armed forces is given by the Upper House -- the Federation Council.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:05 01.10.2015.

Bilo je vec krajnje vrijeme da se to teroristicko orgijanje zavrsi. Rusija, Irak, Iran i Sirija ce ih razbiti totalno. Drzave koje su ugrozene terorizmom se uvijek protiv njega bore puno istinitije i efikasnije nego one koje su ga stvorile i koriste za svoje mracne imperijalne neokolonijalne ciljeve. Cirkus tzv. borbe protiv ISIL-a, u stvari naoruzavanja i usmjeravanja je zavrsio. Sada je poceo pravi proces unistavanja te zapadne tvorevine. Ovaj put ce se 4 gore navedene drzave potruditi da se ne ponovi Libija.

VL
RA
ranko75
19:39 01.10.2015.

Ameri toboz bombardiraju ISIL, a Iran vec odavno tvrdi da ga pomaze, a bombardiranjem peru lovu za izbore. Kada izracunaju kolicinu potrosene love i broj poginulih iz ISIL, ispada da je svaki poginuli iz ISIL kostao 760000 dolara.Da je Amerika objavila da ce toliko platiti za svakog isilovca pobili bi se ISIL-ovci izmedju sebe za zaradu.Znaci ameri ne bombardiraju ISIL, nego glume akciju, a u stvari bave se masturbacijom i ... pjevaju zadovoljni. Sada se pojavili rusi koji stvarno biju ISIL, a ameri i dalje masturbiraju i placu!

VL
RA
ranko75
19:09 01.10.2015.

Ja amerima ne bih vjerovao niti bi im najavio koje ce mete biti gadjane,oni ce obavjestiti ISIL da se skloni.

VL
Avatar bok
bok
10:04 02.10.2015.

Iz zraka se ne moze unistiti ISIL. Bolje da se podrzi primjerice Kurde i da konacno mogu i oni osnovatisvoju drzavu i druge normalne oporbenjake. Asad ce ionako pasti, tog Diktatora i masovnog ubojicu nece spasit ni ti par Ruskihh votka bombardera od Kaputina

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:24 01.10.2015.

uglavnom, u Homsu nema ni Isila ni Al nusre.

VL
Avatar Cinco
Cinco
10:09 01.10.2015.

"Ruski zrakoplovi djelovali su u tri provincije, u Homsu, Hami i Latakiji." U pokrajini Latakiji uopće nema ISIL-a. U Homsu i Hami glavni rat se vodi između Assadove SAA i oporbene FSA. Nigdje veze s djelovanjem prema ISIL-u. Lupajte minuse,se, ali upišite u google: Syrian and Iraqi insurgency detailed map pa se sami uvjerite (ne smije staviti link zbog da mi ne obrišu post).

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:42 01.10.2015.

Kome su još tusi sreću donijeli ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.