Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret u ženevskoj Vili
Povratak na članak

Putin opisao Bidena kao 'drugačijeg' od drugih čelnika pa kritizirao oružano nasilje u SAD-u

Suglasili smo se da će se veleposlanici naših zemalja vratiti na svoja mjesta, rekao je Putin

Komentari 15

PP
Pucvala_premium.2
23:06 16.06.2021.

U pola americkih predgrada vladaju bande , bijela noga ne ulazi u njih , crnci ne smiju u Korejanske i kineske cetvrti , al tamo te demokratski ubiju , policija ubija crnce bez upozorenja , a zatvori su puni i nevinih crnaca , zemlja beskucnika , 40 milijuna nema zdravstveno i umiru na ulicama , SAD je odavno postao sve samo ne demokracija , sto ni Rusija nije ali bar ne glume dobrocinitelje i demokrate

VL
Avatar mofo
mofo
07:51 17.06.2021.

Drugaciji da, senilan...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:38 16.06.2021.

Ruski predsjednik je na presici odgovara na puno pitanja.S obzirom da je Biden otisao nema ga na presici zabiljezija je minus tj izgubija bod.Vladimirovic kaze sto se tice kiber napada tu su ameriksnci i Kanadani prvi zatim englezi itd...Rece sto se tice Artika o unutrasnjem moru tu nema sta razgovarat.Nasi vojni brodovi tamo ce prolazit i to je to. Sto se tice Ukraine rece sta se ima tu raxgovarat moraju se drzat Minskog dogovora a nasa vojska ce odrzavat vojne manevrve po cjeloj zemlji di hoce...Rece da je bilo preko dvjesto americki bizmismena na forumu u Sankt Peterzburgu..I svake godine povecava se vise razmjena robe..Biden bi htio sad manju suradnju izmedu Kine i Rusije sad je to malo kasno.Triba je prije mislit o tome a ne rusima dat sankcije..Sad ga to boli.

VL
PL
posten_lopov
14:57 17.06.2021.

Tesko je Putinu da se bilo sta dogovara sa Bajdenom kad on u toku razgovor zaboravi i sa kime prica ,a kamoli o cemu se prica. Tako da su svi razgovori sa njim gubljenje vremena. Jedino vrijede razgovori ministara vanjskih poslova, a ostalo promucaj pa prospi.

VL
VR
Vrlika34
20:06 16.06.2021.

U Rusiji najvise otrovano onih koji se ne slazu sa Putinovom (Staljin Mark 2) diktaturom

VL
MI
Mislav28
19:40 16.06.2021.

Onaj trump bio papak koji se bojao diktatora putina, sad je obrnuto bidena se boji putin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.