Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO GOVOR NA STADIONU

Putin nosio skupocjenu jaknu? Navodno košta gotovo milijun i pol rubalja

Russian President Vladimir Putin attends a concert marking the eighth anniversary of Russia's annexation of Crimea in Moscow
Foto: Host photo agency/REUTERS
1/4
18.03.2022.
u 18:24

Rusi u Moskvi danas su slavili 8. obljetnicu ponovnog ujedinjenja Krima i Sevastopolja s Rusijom

Na svečanosti u Moskvi u povodu obilježavanja godišnjice aneksije Krima, ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je nosio skupocjenu jaknu brenda Loro Piana. 

Kako je na Twitteru objavila stranica Anonymous Operations, vjeruje se da je riječ o jakni koja košta gotovo milijun i pol rubalja, odnosno oko 137 tisuća kuna. 

- Dok se Rusi svađaju oko namirnica u supermarketima, Putin se pred publikom pojavio u jakni Loro Piana za gotovo milijun i pol rubalja - navode na Twitteru. 

Podsjetimo, Rusi u Moskvi danas su slavili 8. obljetnicu ponovnog ujedinjenja Krima i Sevastopolja s Rusijom.

- Mi smo multinacionalni narod Ruske Federacije. Stanovnici poluotoka Krim željeli su živjeti na svojoj zemlji, sa svojom povijesnom domovinom, s Rusijom. Rusija je učinila mnogo za podizanje Krima i Sevastopolja - rekao je Putin te dodao: 

- Svi se međusobno pokrivamo, ovakvo zajedništvo nije odavno viđeno. Mi samo želimo zaustaviti rat. 

VIDEO Tko je zapravo Vladimir Putin? Hrvatski psiholog napravio njegov detaljni profil

 

Ključne riječi

Komentara 26

SL
slavenZadravec
20:29 18.03.2022.

Ha, ha ... samo par dana nakon napada na zapadnjačke ruse koji nisu dovoljno ruski i sl evo ga u zapadnjačkoj jakni plaćenoj zapadnom valutom. Za to vrijeme ruske ročnike nitko ne pita žele li se boriti za Putinove jakne, jahte i ostalo.

EK
Ekdesn
19:20 18.03.2022.

Koliko je to danas milijun i pol rubalja? Dvjesto kuna?

AN
ante555
20:55 18.03.2022.

Gledaj sto se napuvao, ispod ima bar dvije pancirke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije