Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavili i nove mjere
Povratak na članak

Putin naredio vojne vježbe za povećanje spremnosti u borbi protiv koronavirusa

Ministarstvo obrane priopćilo je da će vježbe, koje će se izvoditi od 25. do 28. ožujka, uključivati ​​specijalne medicinske jedinice i postrojbe za nuklearnu, biološku i kemijsku zaštitu

Komentari 4

MA
marsovac
14:42 25.03.2020.

ha, ha, ha,............raspaljot.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
13:40 25.03.2020.

Mislim da broj oboljelih neće preći 1000 u Rusiji. Putin neće dopustiti.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:49 25.03.2020.

Jesli zasija ista na balkonu .Posla je on 14 transportni aviona pune medicinske pomoci. I dezinficira gradove i ulice po Italiji..Jesi vidio ono vozilo ORLAN kako dezinficira ulice...E takog vozila jos nema u zapadnim zemljama. Za minutu zaprasi sto kvadrata. Ti moras masinu na leda i zaprasivat. Plus sto doktora posla- A ti sta si posla maglu.SLOBODNU DALMACIJU U RUKE I CITAJ TAMO SVE PISE:

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.