Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport i politika
Povratak na članak

Putin: Mi smo žrtve nepravde

Ruski predsjednik vrlo oštro reagirao na odluku Međunarodnog atletskog saveza.

Komentari 26

ST
stomugromova
14:31 19.06.2016.

Globalna judeokracija je gurnula svoj nos i u sport.Njime šire poručje svog terora.Taj ološ koji je kancerogeni tumor na ovom planet nikom ne da mira.Sve što se događa u svijetu,posljedica je njihovog terora.Iza ove kampanje tobože protiv dopinga,krije se prepoznatljivi rukopis .

VL
RA
ranko75
23:35 19.06.2016.

Doping su koristili nekolicina, a kaznjeni su svi. Znaci prezumpcija nevinovnosti je pogazena, i osim toga sam metod je fasisticki. Nijemci su u Srbiji za jednog ubijenog njemca ubijali 100 srba i to bilo kojih bez razlike da li su krivi ili ne.

VL
MX
Mister X
15:11 19.06.2016.

Svi oni koji su pametni i misle da Putin-Rusi nisu u pravu to su oni isti koji podržavaju i to da zbog buda-le koja baci baklju na utakmici da se zabrani nastup cijele Hrvatske reprezentacije ili da ih se kažnjava...va... Iako nemaju veze nikakove sa tim huliganom provokatorom umnim bolesnikom !!!

VL
MX
Mister X
15:03 19.06.2016.

Prikrivene prijetnje, možda čak i psovka pas mater tko bi znao da nam to objasni da prevede zamolbu koju je izrazio ? “Vjerujem da svi mi griješimo, pa i oni koji donose takve nepravedne odluke”, kazao je ruski predsjednik "izmeđueđu redova naznaćivši da bi te greške pod svaku cijenu i u najkraćem roku trebale biti ispravljene", što se može protumačiti i kao prikrivena prijetnja. ( Da se zna o čemu ja pričam "prijetnja to znači da bi on mogao da pošalje svoje sportaše na silu tamo da sudjeluju" ako ćemo slušat nekog Muju ! )

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:40 20.06.2016.

a kuriozitet ovog slučaja je taj da je šef ruske službe za kontrolu sportaša pobjegao u ameriku, tamo otvorio svoju firmu, i sad kao 'otkucao' ruse. pazite, on sam veli da je lažirao uzorke! treba znati cijelu pozadinu priče. meladonijnij je stavljen na listu zabranjenih supstanci. divno. čudno da nema ni jedne američke tvari. ali eto, siroti proizvođač iz neke baltičke zemlje je kriv za izbacivanje rusa sa oi. btw. jel uopće i bude olimpijskih? bez rusa naravno da bude i manje sponzora, turista, potrošnje, generalno bude manja glamuroznost. to je istovremeno i napad na brazil kao organizatora. ajd, barem će neke egzotične atletske sile doći do odličja. a sportaši će uživati u konkurenciji, ne...

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:30 20.06.2016.

Neka se ne buni na tu odluku, kasnije ce vidjeti da je to Ruske atleticare postedilo infekcije Zika virusom. Treba gledati pozitivnu stranu.

VL
Avatar mason
mason
18:19 19.06.2016.

Kod Rusa moze svakako. Samo je bitno da nije posteno.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
16:38 19.06.2016.

I za vrijeme Sovijetskog saveza ruske i istočno Njemačke sportašice su bile tako nadopirane hormonima da su im rasle dlake i na jajima.

VL
Avatar jumanji
jumanji
14:21 19.06.2016.

svi su krivi samo Rusi nisu😂😂😂

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:31 19.06.2016.

Rus vara, laže i krade...ništa novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.