Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostaju strane investicije
Povratak na članak

Putin dao potporu turizmu i brodogradilištima na Krimu

Stanovnike ne brine “deokupacija” poluotoka, kako Ukrajinci zovu vraćanje Krima nakon aneksije, glavna tema je privući što više novca.

Komentari 5

SI
sisavac
09:36 22.07.2020.

što je to 2014.-e bilo započeto, a sad se ne gradi dalje?! što točno? ostale su ruševine objekata koje su započete još u sssr-u, al je 90-e sve stalo. krim je 54-e uzet rusiji, i darovan ukrajini, u sssr-u poznatoj po nacionalizmu teškom, pa cijeli istočni dio današnje ukrajine je stvaranjem sssr-a uzet rusiji i dan ukrajini. ukrajina se obvezala 90-ih provesti referendum na krimu, samo da zaustavi pokrete za pripajanje krima rusiji, tj. vraćanje, al je to kasnija izigrala i krimu oduzela to pravo, krim je oduvijek bio posebna autonomna jedinica i u sssr-u i u ukrajini! kao i sevastopolj. 90% stanovnika krima su rusi, ostalo je nešto malo tatara i ukrajinaca. ukrajinci krim nikad nisu ni pokušali preuzeti, tamo ih nitko nije ni podnosio. ukrajina 30 godina ne zna što bi, što ne bi, s kime bi, s kime ne. u međuvremenu su rasprodali sve stvoreno u sssr-u, pa kad je novca ponestalo, kao i u jugi, krenuli sukobi. rusija je povratkom krima dobila nešto što se često prešućuje, zanemaruje, a bitno je. novinar je usput spomenuo brodogradilište.. a to brodogradilište je u sssr-u bilo specijalizirano za vojne brodove najveće tonaže, jače od onog u nikolajevu. 30 godina rusija nije mogla ni graditi velike brodove, a sad kreće planski u obnovu flote, gradnju najvećih brodova. sssr je, ako je netko zaboravio, imao najveću trgovačku flotu na svijetu, po tonaži. i što se bojite rusije, pa ona ne prijeti nikome, nju se okružuje...

VL
NE
Nepokolebljiv
22:12 22.07.2020.

Na kakvom se to triciklu za bakice vozi dasa Putler? Sigurno neka ruska zvjerka Harley-Davidson!

VL
HO
homophob
21:05 22.07.2020.

Cemu ispravljati ruske lazi! Carska Rusija, nakon raspada Poljsko litvanske kraljevine okupirala istocnu Ukrajinu, ZABRANILI JEZIK<PISMO RELIGIJU! Nametnuli pod kaznom stroge robije cirilicu, rusku pravoslavnu crkvu, ruski jezik. Staljin, prema priznanju Rusa, umjetno kreiranom gladu pomorio 12 do 20 miliona Ukrainaca, sa Krima silom istjerao u Sibir vecinski Tatarski narod, puno Ukrainaca. Tko nije pristao na preseljenje na mjestu strijeljan, Tako su Rusi tamo postali vecinski narod jer su umjetno naseljeni na teritorij ociscen od starosjedioca. Istu stvar su ucinili u Konigsberg prije poznat kao srce carske Njemacke preselili sve u Sibir sto nije islo ubijeno. Sada su Ruski kolonisti apsolutna vecina. Preslikano u tzv. Republici Srpskoj: holokaustom istrijebili i protjerali sve neSrbe kao sto su cinili u okupiranoj Krajini. Ukratko Rusi i komsije virusi!

VL
MP
Miroslav.P
15:47 21.07.2020.

Stvarno neznam stasu Ukrainci tamo radili sve te godine. E stvarno nista nenapravit. Takoderi Ukraina jako slabo sto im je ostalo iz SSSR naucna dostignuca to i danas imaju. Rusija radi i gradi putevemmostove, bolnice tvornice brodogradilista. Novu svemirsku stanicu naravili tamo je nekad bila pa nestala. Svatko ide tamo dimu je bolje takode i Krimljani. Rusi slabo ce ici ove godine u inozemstvo. Vecina ostaju ovdje i idu na Crno more Krim plaze vec prepune takoder idu u Kaljingradsku oblast sve puno novac ce ostavit ovdje.

VL
ST
stanoe
13:22 22.07.2020.

Hajde sadavikoji mrzite Rsuiju,lajte malo na nju, da vam cujem lavez.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.