Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počastili se

Putin pozvao na sladoled, a Erdogan ga pitao: Tko će to platiti?

Erdogan i Putin kušali sladoled
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
28.08.2019.
u 11:45

- Dajte Vologodski za Erdogana - rekao je predsjednik Rusije koji je počastio kolegu.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan bio je u Moskvi u jednodnevnom posjetu ruskom kolegi Vladimiru Putinu. Iako je glavni povod sastanka bio Erdoganov zahtjev za zaštitu turskih vojnika u ofenzivi sirijske vojske na sjeverozapadu zemlje imali su vremena i za posjet Moskovskom međunarodnom zračnom i svemirskom sajmu (MAKS 2019).

Tom prilikom kušali su i ruske sladolede što Putin uvijek čini na MAKS-u.

- Ima dosta toga. U čaši i u kornetu, od čokolade, slatkog vrhnja, pistacija. Ima i Vologodski od vanilije - kazala je prodavačica na Putinov upit što sve ima u ponudi.

 

- Dajte Vologodski - rekao je predsjednik Rusije i pružio sladoled turskom kolegi dok je on uzeo sladoled od čokolade i slatkog vrhnja.

A kad je prodavačica kazala kako račun iznosi 210 rubalja (3,20 dolara) oglasio se Erdogan:

- Hoćete li platiti i za mene?

Putin je na to kazao:

- Da, naravno da ću platiti, ipak ste vi moj gost. Ma znate šta, dajte nam još. Svi neka uzmu - rekao je Putin nakon čega su članovi obje delegacije odabrali sladolede.

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
12:11 28.08.2019.

o sajmu, izloženim avionima, ni riječi... a pred dva tjedna je netko svršavao od pogleda na avione, helikoptere, na jednom sajmu na zapadu... pa dobro... nek mu bude. znate, 50-ih godina došla jedna reprezentacija na svjetsko. nikad nije vidjela kako druge repke igraju nogomet, mislila da je ona moćna, da zna igrati... kad su vidli brazilce, stajali su na terenu. tako će i ovo skrivanje i omalovažavanje drugih, završiti.

ZB
Zoki-Bijela
11:54 28.08.2019.

Bagra..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije