Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LICE NEMOĆNOG DIKTATORA
Povratak na članak

Atomski rat Putin ne može dobiti samo jednim potezom, od Hitlera je ovo neviđeno

Blefira li Putin kad prijeti nuklearnim ratom, može se nagađati kao što se tjednima nagađalo hoće li napasti Ukrajinu. Valjda ga je samo CIA ozbiljno shvaćala, kad je Bidena uvjerila da Putin ne blefira. I nije blefirao. Od Hitlerova vremena, ni jedan državnik nije tako otvoreno prijetio susjedima i prisvajao njihove teritorije. Nemali dio zapadnih država shvaćao je Putina neozbiljno, ili je kolaborirao s njime. Trebalo je samo pažljivije slušati što govori i dublje analizirati što radi. Otkad je počeo prijetiti nuklearnim oružjem, opet se na Zapadu nadaju da blefira. Istina je da bi u tome slučaju zaoštrio rat do krajnjih granica

Komentari 22

GM
gmižić
10:54 06.10.2022.

Debakl ove smiješno tragične invazije podcrtan je posvemašnjom korupcijom ruskog društva na čelu kojeg je lažni car Ščepan mali . Oligarski se voze na jahtama od stotinu milijuna dolara dok se istovremeno obitelji mobiliziranih plaćaju ribom i Ladama...Trulež jednog nakaradnog sustava je i slijepima u Rusiji očita.

VL
Avatar Musashi
Musashi
10:32 06.10.2022.

Putinov problem nije nečija prijetnja Rusiji, najme nuklearnoj sili njezinog ranga ne može nitko biti prijetnja, na koncu time se i sami hvale. Nije mu problem niti teritorij i resursi, ima toga najviše na svijetu s obzirom na broj stanovništva. Njemu su u stvari problem ljudi, nema dovoljno ljudi da prerade te resurse i obrade ogromnu zemlju. I što on radi u Ukrajini, troši dragocjeni resurs koji mu nedostaje, ljude, da bi Rusiju teritorijalno povećao za 0,8% teritorija kojeg ima u izobilju!?

VL
Avatar Kukulkan
Kukulkan
10:09 06.10.2022.

Putin prijeti od pocetka ivazije sa tim nuklearnim, ako dosad nije bilo nece ni bit.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:50 06.10.2022.

Kod psihopata nikad se ne zna. Tako je bilo i kod Schicklgrubera, samo sto taj nije imao nuklearno oruzje.

VL
DU
Deleted user
14:18 06.10.2022.

Uopce Hiteler ni je bacio ni nakoga atomske bombe,nego amerika,mora da je Putin od amerikanca naucio skolu.....

VL
HO
homofobic
12:39 06.10.2022.

Politicka cjena nuklearnog udara ce u svijetu ali i u rusiji biti jednako visoka bez obzira na cilj pa ce zato cilj biti izabran da od njega bude strateske vrijednosti. Cilj ce biti ili predsjednicki uredi Kiyeva kada se pretpostavlja da ce se pogoditi sto vise vaznih osoba a vjerojatnije vazan cvor dobave oruzja sa Zapada. U tom slucaju ce biti udarena zracna luka u Poljskoj kuda stizu svi vazni oruzani sistemi iz Amerike. To ce biti napad na NATO i odvojeno napad na Ameriku. Htjet ce se pokazati rusima odlucnos u obrani "domaje" a Zapadu da ih se putler ne boji!

VL
ZA
zagabria7
09:53 06.10.2022.

Bogati što su navalili ovi analitičari , svatko ima svoju teoriju a nitko pojma nema. Dajte odmorite malo

VL
OP
Ovaj_put
10:50 06.10.2022.

Zapad je spreman prijeći svaku granicu kako bi sačuvao neokolonijalni sustav koji mu omogućuje da živi od svijeta, da ga pljačka zahvaljujući dominaciji dolara i tehnologije, da ubira stvarni danak od čovječanstva, da crpi njegov primarni izvor nezasluženog blagostanja, najamnine koja se plaća hegemonu. Očuvanje te rente njihova je glavna, stvarna i apsolutno sebična motivacija. Zato im je u interesu potpuna desuverenizacija. To objašnjava njihovu agresiju prema neovisnim državama, tradicionalnim vrijednostima i autentičnim kulturama, pokušaje potkopavanja međunarodnih i integracijskih procesa, novih globalnih valuta i centara tehnološkog razvoja koje ne mogu kontrolirati. Za njih je kritično važno prisiliti sve zemlje da predaju svoj suverenitet Sjedinjenim Državama.

VL
OP
Ovaj_put
10:46 06.10.2022.

Zapadne elite ne samo da poriču nacionalni suverenitet i međunarodno pravo. Njihova hegemonija ima izražena obilježja totalitarizma, despotizma i apartheida”, SAD su te koje su gađale nuklearnim oružjem civilno stanovništvo u Hirošimi i Nagasakiju. Savezničke snage također su zapaljivim bombamaa bombardirale civile u Dresdenu, u Njemačkoj, tijekom Drugog svjetskog rata, čisto kako bi zastrašile umove potencijalnih budućih suparnika poput Rusije.

VL
PK
Posljednji Komšikanac
10:04 06.10.2022.

Rusija će dobiti atomski rat jer je truli zapad impotentan. Sami se ne znaju boriti jer su uškopljeni. Zato se koriste Ukrajincima koji još nisu zatrovani zapadnom truleži, ali kad počnu sjevati ruske car bombe truli zapad će nijemo gledati i nastaviti trunuti.

VL
DU
Deleted user
09:35 06.10.2022.

Moskva će demonstartivno frknuti jednu taktičku nuklearku kao upozorenje.Vjerojatno na Zmijski otok.Koji je manje više napušten,blizu granica NATOa i Odese, ali trenutno van kontrole Rusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.