Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pusić o živkoviću

Pusić: Zlatar je pogriješila što tog malog nije na vrijeme izbacila van

'01.07.2012., Sveti Martin na Muri - Veliki interes medija izazvala je danasnja konferencija za novinare predsjednistva stranke HNS.  Vesna Pusic.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
Marko Jurinec/PIXSELL
09.12.2012.
u 22:58

Kazala je da se dobro osjeća u Vladi te da premijer Zoran Milanović s njom dogovara poslove koji se tiču Vlade, dok stranačke odnose, poput koalicija za lokalne izbore, Milanović dogovara s Radimirom Čačićem

Prva potpredsjednica Vlade i potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić večeras je u Dnevniku Nove TV najavila da će razmisliti o kandidaturi na izvarednim unutarstranačkim izborima i preuzimanju stranke, a smjenu pomoćnika ministrice kulture Milana F. Živkovića popratila je s visoka riječima da je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić pogriješila što „nije na vrijeme izbacila tog malog van“.

- Njezin slučaj je samo da nije na vrijeme izbacila tog malog van, koji je s tim istrčao. Ona je jedna previše fina osoba za jedan dosta grubi posao. Ali je potrebna tvrdoća, kad ti netko stane na žulj ili izleti kad nije trebao, reagiraš momentalno i kažeš: Hvala, van! To treba čovjeku neko vrijeme – stav je V. Pusić o prvotnom zaštitničkom stavu ministrice prema pomoćniku i naknadnim predomišljanjem te smjeni.

O odnosu s SDP-om kazala je da se dobro osjeća u Vladi te da premijer Zoran Milanović s njom dogovara poslove koji se tiču Vlade, dok stranačke odnose, poput koalicija za lokalne izbore, Milanović dogovara s Radimirom Čačićem, bivšim potpredsjednikom Vlade i šefom HNS-a u odlasku, a što njoj olakšava posao. Na pitanje hoće li se kandidirati za predsjednicu stranke i ima li ambicija preuzeti HNS, odgovorila je „da će vidjeti“ te da sve ovisi isključivo o njoj i njezinoj odluci.

>> U SDP-u bijesni; jedina žrtva afere 'pretplata' njihov je čovjek

Komentara 97

OB
-obrisani-
23:16 09.12.2012.

Sramotno reagiranje Vesne Pusić! Sumrak hrvatske političke misli! Pročitajte što novinar Ciglenečki piše o stranci loših ljudi! "- Njezin slučaj je samo da nije na vrijeme izbacila tog malog van, koji je s tim istrčao. Ona je jedna previše finana osoba za jedan dosta grubi posao. Ali je potrebna tvrdoća, kad ti netko stane na žulj ili izleti kad nije trebao, reagiraš momentalno i kažeš: Hvala, van! To treba čovjeku neko vrijeme – stav je V. Pusić o prvotnom zaštitničkom stavu ministrice prema pomoćniku i naknadnim predomišljanjem te smjeni."

ST
stefj
23:21 09.12.2012.

He, he, prepotentna kao uvijek. Ne može si jednostavno pomoći, to je Vesna Pusić. Radi takvog njezinog stava i dokazivanja, da su svi gluplji od nje te nedostojni njezinog društva i obraćanja, i ima problema u vanjskoj politici. Kada nekom diplomatu kaže otpili mali ili nešto slično, onda ispadne međunarodni skandal. I Milanović i Josipović su već trčali popravljati situaciju koja je dodatno bila začinjenja osebujnim načinom Vesninog izričaja...

FR
frkafuljak
23:57 09.12.2012.

Rit kak lice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije