Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapadni Balkan i SEI
Povratak na članak

Pusić: Prisutne članice EU-a dale zajedničku podršku Albaniji za kandidatski status

– Proces širenja je dio našeg DNA – zaključio je Füle

Komentari 5

XA
xaron
18:59 03.06.2014.

Ono šta je izjavila Pusic je sigurno jako važno jer nju podržava 1,2% Hrvata, i sigurno mnogo više Albanaca, Bosanaca, Srbijanaca, Vijetnamaca, Papuanaca...

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:13 03.06.2014.

Super, sada kada visoko razvijena Albanija udje u EU, Japan, Kina i SAD ce se strasno prepasti. Sva ta visoka tehnologija koja je do sada bila nedostupna Europskoj uniji, dovesti ce do preporoda i ubrzanog tehnoloskog razvoja.

VL
KO
kojesta
19:17 03.06.2014.

a gdje je ova vazna vijest: ezb (m. draghi), upozorava banke i investore da se pripreme na skori krah!?

VL
CR
crocro
12:21 04.06.2014.

Pa ova gospođa je očito glavna na Balkanu, u sve se razumije, sve zna kada je toko spreman za kakve pregovore, kada je spreman za nekakvo članstvo itd. Neki dan je rekla da je Crna Gora spremna za NATO. Drugi je čovjek - žena vlade RH. A što će na to reći Kolinda Grabar Kitarović kao pomoćnica glavnog tajnika NATO saveza. Građani su na izborima rekli da je ne žele u vlasti, ne prelazi izborni prag, glasova ima u promilima, a prva je dama vanjske politike RH i za većinu poslova je glavna. Ali to je sve zbog opstanka koalicije, tada se ne pita građane. Građani su svoje odglasali a kome će oni dati da vlada Hrvatskom to je njihova stvar. Zato nema logike i zbog toga će izgubiti izbore jer daju položaje onima koje je narod najmanje htio. Ako ima glasova u promilima ili nema dosta glasova da uđe u parlament, onda se takvoj osobi ne smije ati nikakva državnička funkcija, već da bude pomoćnik nekog ministra, a ona je k tome i potpredsjednica vlade RH. U niti jednoj državi na svijetu ne bi dobila takvu funkciju za broj svojih glasova. To samo ima u Hrvatskoj ali sve za interes opstanka vlasti. S time se ne mogu a niti hoće složiti građani pa i oni slijedeći koji dođu na vlast moraju dobro znati kome će dati funkcije za koji broj glasova glasača. Inače to neće biti volja naroda, a interes naroda će se pretvoriti u interese pojedinaca.

VL
EV
evropljanin
21:30 05.06.2014.

dobro da vesnica nema drugih briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.