Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Puše jak vjetar, dio autoceste A6 otvoren samo za aute

Ilustracija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
22.08.2019.
u 06:55

Vrijeme bi danas trebalo biti umjereno oblačno. Najviše sunčana vremena bit će u Slavoniji i Baranji te na dalmatinskoj obali i otocima

Zbog jakog vjetra, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, obilazak za ostala vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja (DC3).

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila): na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga; na autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika; te na lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica.

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

A vrijeme bi danas trebalo biti umjereno oblačno. Najviše sunčana vremena bit će u Slavoniji i Baranji te na dalmatinskoj obali i otocima. Uz prolazno više oblaka moguć je poneki pljusak, uglavnom u gorju i unutrašnjosti Dalmacije. 

Na kopnu vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu bura koja će ujutro i ponovno navečer mjestimice biti jaka, podno Velebita s olujnim udarima. Duž obale poslijepodne će zapuhati umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 25 do 30, na istoku i na sjevernom Jadranu do 33, a u Dalmaciji i do 36 °C, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za ćetvrtak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije