Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijećnik Akcije mladih

Pupić Bakrač: Kasap je grobar KK Zadra

Marko Pupić Bakrač
Foto: Filip Brala/PIXSELL
12.03.2015.
u 10:49

Nevjerojatno je da nitko ništa ne poduzima, ne snosi odgovornost, kaže

Nakon štrajka igrača u košarkaškom klubu Zadar vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač zatražio je od zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete sazivanje skupštine Kluba i prozvao vodeće ljude KK Zadra. - Ovih smo dana svjedoci završnog stadija kalvarije kroz koji prolazi KK Zadar. Direktor kluba Boris Skroće nikome ne odgovara za svoje postupke i stanje kluba. Ponaša samovoljno po principu klub to sam ja kao da klub nije postojao prije njegovog dolaska.  KK Zadar ima slavnu prošlost , postojao je i prije Borisa Skroće međutim s obzirom na situaciju bojim se da neće postojati nakon njega - ističe Pupič Bakrač i proziva predsjednika NO KK Zadra, Darka Kasaps kojeg naziva grobarom KK Zadra.

- Nevjerojatno je da nitko ništa ne poduzima, ne snosi odgovornost. Kao vijećniku jedina mogućnost koja mi je ostala je da od većinskog vlasnika kluba kojeg predstavlja Božidar Kalmeta zahtijevam da naloži sazivanje skupštine zaključio je Pupić Bakrač.

>> Pupić Bakrač: Mene istražuje Zadar, Kalmetu i Sinovčića Zagreb

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mili99
mili99
13:10 12.03.2015.

Vijećnik akcije mladih, baš si mlad Pupiću, nema šta. :D Ti si jedan smiješni lik koji u svom jadno životu jedino što zna raditi jeste prozivati drugo. Ništa dobro nisi uradio za grad Zadar. Smiju ti se ljudi, zato bolje je poklopi i šuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije