Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzbijanje droge

Pulski HNS pozdravio akciju Favela

14.02.2014.
u 11:49

Osuđujemo svaki oblik nezakonitog dilanja i raspačavanja droge po našim ulicama i pozdravljamo akciju USKOK-a i policije u suzbijanju ovog kriminala, kažu pulski HNS-ovci

Ponukani nedavnim medijskim istupima pojedinih političara, a i uhićenjima ljudi povezanih s narko miljeom, u HNS podružnice Pula odlučili su javno reagirati. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Osuđujemo svaki oblik nezakonitog dilanja i raspačavanja droge po našim ulicama i pozdravljamo akciju USKOK-a i policije u suzbijanju ovog kriminala. Tražimo da lokalna uprava i samouprava, u našem slučaju Grad Pula i Istarska županija, trebaju najozbiljnije pristupiti problemu suzbijanja ovisnosti. Zalagat ćemo se, kao koalicijski partner, da se ova problematika što prije stavi na dnevni red kako gradske, tako i županijske skupštine.

Smatramo da djecu i mlade trebamo educirati o štetnostima opojnih sredstava, ali i držati ih podalje od ulice tako da im se omoguće izvannastavne aktivnosti kroz sport, umjetnost ili udruge. Očekujemo da se što prije uvede jednosmjenska nastava svih škola, kako bi škole u poslijepodnevnim satima služile ostalim aktivnostima.  Također, očekujemo da se  što prije pristupi izgradnji pulskog bazena koji je prijeko potreban, ali i školskih sportskih dvorana koje će služiti prvenstveno amaterskim sportovima i biti na raspolaganju našim sugrađanima. 

HNS-ov projekt Javno-privatnog partnerstva je polako zaživio u Istri i vjerujemo kako je ovo samo početak i da će se tim modelom graditi nove škole i dvorane kako bi naši najmlađi imali uvjete za što bolje obrazovanje i zdrav život.“, zaključio je  Alen Damijanić predsjednik pulskog HNS-a i voditelj tima Javno-privatnog partnerstva za škole u Istarskoj županiji.

>>'Droga se u Istri nudi na akcijama, kupiš gram dobiješ dva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije