Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 10 dana

Puljašić i sudac Dragičević pušteni da se brane sa slobode

Osijek: Uhićenih zbog mita, bivši HDZ-ov gradonačelnik Darko Puljašić te sudac Predrag Dragičević, dovedeni na sud
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
21.07.2023.
u 14:42

USKOK je protiv Puljašića i Dragičevića nedavno otvorio istragu zbog sumnje u primanje, odnosno davanje mita

Nakon deset dana provedenih u istražnom zatvoru, na slobodu su u petak izašli bivši HDZ-ov gradonačelnik Požege Darko Puljašić i Predrag Dragičević, sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu. Podsjetimo, USKOK je protiv njih dvojice nedavno otvorio istragu zbog sumnje u primanje, odnosno davanje mita.

Obojica su pritvorena, a u problemu su se našli zbog onog što je nađeno u Puljašićevu mobitelu koji mu je 2021. oduzet tijekom istrage u kojoj ga se sumnjičilo za trgovanje utjecajem.

Ispitani su svi svjedoci pa nema više bojazni da će osumnjičenici na njih utjecati, a i sudac Dragičević je suspendiran pa ne može ni ponoviti kazneno djelo. Pušteni su, stoga, da se brane sa slobode i prije isteka mjesec dana, na koliko im je bio određen istražni zatvor. 

>>VIDEO Zoran Milanović o sazivanju izvanredne sjednice Sabora

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije