Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOME SE NIJE NADALA

Nesvakidašnje u Puli: Nakon kupanja pokupila smeće, a onda je doživjela veliko iznenađenje

Sunčani dan na plaži Verudela
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
25.11.2023.
u 07:56

Puljanka koja odlazi na plažu svakog jutra na kupanje, često pokupi smeće koje more izbaci.

I dok mnogi oblače kapute i sanjaju o ljetu koje je završilo, drugi još uvijek mogu uživati u svakodnevnim morskim radostima. Među njima je i Puležanka koja osim svakodnevnog kupanja, priliku koristi da pokupi smeće koje pronađe. No, ovog puta doživjela je pravo, gotovo pa i dobrodošlo iznenađenje.

- Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i sve smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom, more nam uredno vrati na obalu - kazala je Puljanka za Dnevnik.hr. Kad je tog jutra ovog tjedna odlazila na plažu mislila je kako će to biti još jedan uobičajen dan, a bio je sve osim toga.

- Kad sam izišla iz mora i odmorila se, krenula sam skupljati smeće. U hrpi smeća ugledala sam i malu, prljavu i neobičnu bočicu - ispričala je i dodala: - Kad sam je otvorila, ugledala sam u njoj papir i nešto zamotano. U malenoj bočici se nalazio papirić na kojem je na engleskom jeziku pisalo 'Sretno' i 24. srpnja 2023. godine, dan kad je bočica bačena u more. A osim papirića s porukom, u boci se nalazilo i 50 eura.

Puljanka je istaknula kako je presretna jer joj se nikad u životu nije tako nešto dogodilo, a i otkrila je što će učiniti s novcem. - Za taj novac kupit ću nekim klincima slatkiše za Svetoga Nikolu - poručila je.

Kako manje bacati hranu? Sedam načina kako uštedjeti novac i učiniti nešto dobro za prirodu

 

Ključne riječi

Komentara 6

MO
montello
10:13 25.11.2023.

netko od dobrih turista ovo ljeto bacio umore pa tko nade njegovo haha bas dobro

SK
SkvikiZg
09:03 25.11.2023.

Ja sam pomislil da ju je nekakav zeleni političar sa medijima dočekal i nagradil za njezin čin.

MI
mikimouse12
13:52 25.11.2023.

Ja ocekivao da dosao redsr i kaznio ju jer nije odmah pobrala za sobom ili tsko nesto inace ne bi otvorio clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije