Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaki slučaj

Puljak ukida radno mjesto Maje Đerek s kojom se spori na Službeničkom sudu

Split: Konferencija za medije u Gradskoj upravi pod nazivom "Nered u upravljanju i izgubljeni milijunski prihodi od gradske imovine"
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
12.02.2024.
u 09:45

Danas se održava sjednica splitskog Gradskog vijeća na čijem je dnevnom redu preustroj gradske uprave koju je ova garnitura već jednom preustrojila

Danas se nakon dva mjeseca ponovno sastaje splitsko Gradsko vijeće. Među 22 točke dnevnog reda, zanimljiv je novi preustroj gradske vlasti, iako su splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegov Centar već preustrojili službe u Banovini. HDZ je održao presicu prije početka sjednice i ukazao kako je riječ o ukidanju radnog mjesta na kojem je bila Maja Đerek s kojom je gradska vlast na sudu..

- Kad je donosio zadnji reustroj gradske uprave 2022. godine Puljak nas je uvjeravao da je takav reustroj idealan i najbolji u povijesti, misleći da ga je prilagodio svima koje je htio zbrinuti u gradsku upravu. Iznenada mu je planove poremetila Maja Đerek, pa sada predlaže novi preustroj s ciljem da onemogući Đerek eventualni povratak u Banovinu, kojeg se boji po završetku postupka koji je u tijeku - poručio je Šuta.

Zanimljiv je i pismeni odgovor gradonačelnika na vijećničko pitanje Tihomira Galića, Mostovog vijećnika u Splitskom gradskom vijeću, o gradnji stanova za priuštivi najam koje je Puljak u predizbornoj kampanji obećao graditi.

"Činjenica da je stranka MOST dva puta dovela HDZ na vlast na državnoj razini. Za period kada je MOST podržavao gradsku vlast predvođenu strankom Centar zahvaljujem gradskim vijećnicima Ivani Ljulj, Ivici Grkoviću i Josipu Markotiću". Ovo je cijeli odgovor iako je u pitanju navedeno kako ga mali neka mu ne piše "Most je doveo HDZ na vlast" kao što je ranije radio.

GALERIJA Ruši se kultni hotel Marjan, evo što je ostalo od jednog od simbola Splita

Split: Konferencija za medije u Gradskoj upravi pod nazivom "Nered u upravljanju i izgubljeni milijunski prihodi od gradske imovine"
1/28
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije