Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbijanje centra

Puljak odbio savez s Čačićem i Nađijem, ne vjeruje im da neće s HDZ-om

19.01.2024.
u 11:54

Stranka Centar koju vodi Ivica Puljak odbila je koaliciju stranaka Fokus, IDS, PGS i Reformisti da na iduće parlamentarne izbore izađu zajedno u koaliciji, dok je Vesna Škare Ožbolt napustila Vanđelićevu stranku Republika jer "ne može ostati u političkom okruženju koje ne odražava njena uvjerenja"

Komentara 18

OL
olujasviholuja2
13:09 19.01.2024.

Koji centar,ovi su teški ljevičari

DO
doktorica
12:42 19.01.2024.

najgore je kad sirotinja dođe na vlast

Avatar southman
southman
12:38 19.01.2024.

Osjeća da može izboriti jedan mandat u 10. izbornoj jedinici za suprugu i to mu je ionako jedini istinski cilj. A ova priča od HDZ-u je bacanje prašine u oči. On bi prvi išao sa njima kad bi ga htjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije