Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJI DAN KAMPANJE
Povratak na članak

Puljak: Kršili ste izbornu šutnju; Đogaš: Rekao sam supruzi za koga bi trebala glasati

Puljak je kazao kako su pokušali napraviti novu organizaciju Gradske uprave, no da to HDZ nije podržao. Đogaš smatra da je "umijeće upravljanja podići produktivnost ljudi koji su tamo".

Komentari 6

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
14:53 08.07.2022.

Puljak i aktivisti se nesposobni za vodit grad. Na žalost lako je pljucat, prigovarat i minjat zastavu kako vitar puše, šta dovoljno govori kakav je netko čovik. Mene samo zanima hoće li Most i SDP dat njemu podršku obzirom da se u odnosu na prije izbora ništa nije prominilo. MOST je rekao da podnošenjem optužnice protiv zamjenika gradonačelnika Ivoševića "nastupili razlozi za podnošenje ostavke", a SDP je rekao Bojan Ivošević treba podnijeti ostavku , a gradonačelnik Ivica Puljak licemjeran. E sada hoće li MOST i SDP nako ovoga podržati ivoševića i puljka?

VL
Avatar DvaDinaraDruže
DvaDinaraDruže
10:32 08.07.2022.

HDZnjare igraju prljavo do kraja. Ali zahvaljujući Milici i Aleksandri Puljak će sljedećih osam godina voditi Split

VL
AN
ante7
10:23 08.07.2022.

Đogaš nije svjestan kako ga je HDZ iskoristio da ne doživi potpuni potop. Nakon izbora odbacit će ga kao staru krpu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.