Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pula je ove godine top destinacija!

Advent u Puli
02.12.2022.
u 15:59

Neodoljivi sjaj Pule za vrijeme blagdana već godinama je dovoljan razlog za konzumiranje adventskog programa, a ove su godine, za sve generacije, osmišljeni su raznovrsni zabavni, glazbeni i plesni programi od jutra do večeri, uz nezaobilaznu bogatu kulturnu, umjetničku i gastru ponudu.

I Djed Mraz odabrao Pulu

Blagdani su svakako vrijeme radosti i darivanja, stoga je Advent u Puli poseban naglasak stavio  na najmlađe posjetitelje. Cjelokupni Park grada Graza u samom srcu grada, uz pomoć vrijednih vilenjaka, pretvoren je u Svijet bajki, dom klaunova, teatara i cirkusanata koji na svakom koraku šire adventsko veselje, sreću, ljubav i dobre želje. Uz brojne predstave, zabavne programe te kreativne radionice, zabavu dodatno pojačava prigodni zimski luna park, a sletjevši izravno sa Sjevernog pola, Djed Mraz je odlučio u Puli družiti se s najmlađima i to u novoj rezidenciji smještenoj nadomak klizališta.

Klizalište besplatno za pred školarce i školarce

Centralni gradski trg Forum pretvoren je u ledenu pistu na kojoj i veliki i mali svakodnevno do 8. siječnja moći iskazati svoje klizačke improvizacije. I ove godine, u suradnji s pulskim školama i vrtićima, ali i predškolskim i školskim institucijama cijele Puljštine, osigurano je, uz prethodnu najavu, besplatno klizanje za djecu.

Glazbe, još glazne i tri proslave na Silvestorvo

Messerschmitt, ABOP, Whiskey Train, Antitodor, Eletrical Zhbrufadors, Atomsko sklonište, Nipplepeople, Lutke na koncu, Jonathan, Pips Chips & Videoclips, Let 3, Nola, Rifft Eu i Freaktion te The Night Express samo su neka od imena koji će uštimati blagdanski ton, a vrhunac Adventa u Puli bit će tradicionalan doček Nove godine, i to čak triput; na Portarati u podne uz Miu Dimšić, dok će istu lokaciju u večernjim satima zagrijati jedinstvena Nina Badrić uz Le Monde i DJ Jan Plexy. Treća lokacija dočeka predivni je Kaštel na kojem će nastupati Cubismo, Belfast Food i DJ Teddy Lee. Pulski advent je definitivno program koji se ove godine ne propušta!

Važno je prepustite se blagdanima!

Gužve oko pozornica s poznatim glazbenim imenima, veselje na blagdanskim radionicama te zamamne arome, mirisi i okusi na svakom koraku, sjajan su način za provesti najradosniji i najsvečaniji mjesec u godini te dočekate 2023. godinu u Puli s osmijehom na licu. Pored raznovrsnih kulturnih, zabavnih i glazbenih programa ove se godine nepce i dušu može zagrijat će nikad bogatija gastro ponuda. Kroz 44 dana, stotinu programa i obilje veselja, sve do 8. siječnja cijeli će centar grada biti obučen u adventsko ruho uz zabavu za sve uzraste.

Cjelokupni program možete pronaći ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije