Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematični časnik

Pukovnik HV-a pod istragom jer je pijan vrijeđao kolege

'26.01.2011., Zagreb - Vojni hotel Zvonimir u ulici Antona Bauera.  Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
Tomislav Miletić/PIXSELL
09.07.2012.
u 09:04

Prema svjedočenju jednog časnika HV-a, brutalno je verbalno napao njega i djelatnicu MORH-ova hotela Zvonimir, zaprijetivši im smrću

Protiv pukovnika Hrvatske vojske Željka Valinčića prije mjesec dana pokrenut je postupak na Vojnostegovnom sudu na temelju prijave Vojne policije zbog nedolična ponašanja, potvrdili su iz MORH-a, piše Slobodna Dalmacija. Riječ je o dvije prijave koje su objedinjene u jedan postupak.

Kako piše Slobodna, na pukovnika Valinčića koji je navodno sklon alkoholu više su se puta žalili gosti i djelatnici MORH-ova hotela Zvonimir u Bauerovoj ulici u Zagrebu. Prema svjedočenju jednog časnika HV-a brutalno je verbalno napao njega i jednu djelatnicu, zaprijetivši im smrću, a to mu nije bilo prvi put.

Iz MORH-a su potvrdili da je pukovnik Valinčić, koji je rodom iz Otočca i radi u Operativnoj upravi Glavnog stožera RH, za vrijeme tih incidenata bio alkoholiziran, ali uz napomenu kako nikoga nije fizički napao te da je riječ samo o verbalnim prijetnjama. Iako je postupak u tijeku, Valinčić trenutačno nije pod suspenzijom, a u slučaju da krivnja bude utvrđena, bit će kažnjen prema pravilniku Oružanih snaga.

Komentara 10

OB
-obrisani-
21:32 09.07.2012.

Još jednom vidimo da se parazitima sa državnog korita nikako ne smiju ukidati prava , jer vidimo da od silnog posla jedva nađu vremena i za svađe , pogotovo ovima u hV-u zamislimo samo kada bi ovi časnici dobili plaćuu manju za 10% koja bi to nepravda bila.

OB
-obrisani-
09:49 09.07.2012.

Krajem 2010. godine cijena barela nafte je bila oko 85 USD (kao danas) a mediji su izvještavali o porastu cijene dizela na 8,32 kn. U tom trenutku su važile trošarine koje sada Linić ponovo uvodi. Kradu nas 1,00 kn po litri. Izvor za maloprodajne cijene: (http://danas.net.hr/novac/cijene-goriva-odletjele-u-nebo) Izvor za cijenu barela: (http://kursdaten.teleboerse.de/teleboerse/kurse_einzelkurs_uebersicht.htn?i=379960&zeit=30000)

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:48 09.07.2012.

S druge strane, shvatite ga! Pukovnik, dugo u vojsci, rata više nema, dosadno mu. Valja ga poslati negdje u neku stranu zemlju da se zabavi, a gdje je alkohol zabranjen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije