Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA TUŽBE Očekuje se borba za imovinu

Pukanića će braniti Miljević

12.04.2008.
u 20:21

Lani u listopadu, kad je bila slična situacija kao sada, provedena je cjelokupna kriminalistička obrada, ispitani su liječnici Mirjane Pukanić te osobe koje s njom žive ili kontaktiraju. Tada je zaključeno da nema osnove za neki kazneni postupak.

Kako doznajemo, Mirjana Pukanić nikad nije podnijela kaznenu prijavu protiv supruga, iako se sada špekulira da ih je uzalud podnosila. U listopadu 2007. godine na izričito pitanje policije rekla je kako ne želi podnijeti prijavu. Ni u svojim razgovorima s liječnicima, kojih je bilo više, Mirjana Pukanić nikad nije rekla, tvrdi se, bilo što što bi upućivalo na nužnost kaznenog progona.

U kriminalističkoj obradi policija ju je pitala i o seksualnom zlostavljanju, o čemu sada kolaju vijesti internetom, no i to je negirala, rekavši kako ne zna što joj je bilo da to spomene. Sve to događalo se prije pola godine, a sada je u tijeku novo ispitivanje intimnih detalja.

Jučer poslijepodne i Ivo Pukanić dogovarao je angažman odvjetnika, a bit će to Veljko Miljević, koji je također donedavno bio aktivist Hrvatskog helsinškog odbora. Miljević kaže kako o tome što će Pukanić poduzeti ne može govoriti prije početka sljedećeg tjedna. Sa strane Mirjane Pukanić pak mogući su i pravni koraci vezani za raskid braka, zatim za imovinu, odnosno za podjelu imovine, koja se, prema našim propisima, dijeli na pola.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije