Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverna Karolina

Pucnjava u trgovačkom centru u SAD-u, ozlijeđena jedna osoba

policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
24.12.2015.
u 22:05

Jedna osoba ozlijeđena je u nogu, a policajci su navodno ubili naoružanog napadača, objavila je postaja na svojem portalu.

U jednom trgovačkom centru u Sjevernoj Karolini je izbila pucnjava u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, a policija je navodno ubila naoružanog napadača, objavili su mjesni mediji.

Pucnjava je izbila u centru Northlake u gradu Charlotte, objavila je mjesna TV postaja WBTV.

Jedna osoba ozlijeđena je u nogu, a policajci su navodno ubili naoružanog napadača, objavila je postaja na svojem portalu.

Očevici su kazali da je prije pucnjave, koja je izazvala paniku među kupcima, izbila svađa. "Izbila je svađa i jednom trenutku netko je povukao pištolj", javio je CNN, dodajući da je jedna osoba ozlijeđena.

>>UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Policajac s nekoliko hitaca ubio muškarca koji mu je prijetio nožem

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:45 24.12.2015.

I don't see why Amurica is not put on the "dangerous places to visit" list. The country is becoming just as dangerous to visit as any other city on the "warning" list

ST
Stjef
09:17 25.12.2015.

Njih dvojica, a samo jedan Turboman na polici...

Avatar SSG
SSG
23:02 24.12.2015.

. ..Made in-22x300=RUTE 66"00. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije