Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi u šoku

Pucnjava u Edmontonu: Jedan policajac ubijen, drugi ranjen

pištolj
Foto: Boris Ščitar
09.06.2015.
u 08:02

- Čula sam pet pucnjeva i mislila sam da netko radi radove na krovu jer je ljeto - ispričala je jedna od susjeda

Jedan policajac je ubijen, a drugi ranjen u pucnjavi u Edmontonu u Alberti. - Vidio sam puno policajaca kako trče s oružjem - rekao je Preetam Sharma koji živi u blizini mjesta pucnjave.

Ispričao je je da mu je jedan policajac rekao da uđe u kuću da bi se nakon nekoliko minuta vratio i rekao mu da bi se trebao skloniti u podrum, piše Metronews.ca. Pucnjavu je čula i Angela Wall. - Čula sam pet pucnjeva i mislila sam da netko radi radove na krovu jer je ljeto - ispričala je.

Policija još ne otkriva puno detalja o ovom slučaju, a nema ni potvrde je li požar kuće koju je okružila policija na tom području povezan sa slučajem pucnjave.

>> Pucnjava ga nije spriječila da dovrši telefonski poziv

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije