Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u SAD-u
Povratak na članak

Dvoje mrtvih, četvero ozlijeđenih u pucnjavi u knjižnici

Incident se dogodio oko 16 sati po lokalnom vremenu i napadač je uhićen nakon što je policija opkolila zgradu knjižnice

Komentari 4

ST
Startrack
15:03 29.08.2017.

Crnac sigurno. Ljudi su propuhani u glavu u vecini i nemaju dvi ciste sa zdravmo pamecu, logikom i progresom. Ja nikad nebi mex stavljao u istu recenicu sa crncima.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:46 29.08.2017.

ajd napišite da su to crnci. ili meksikanci.

VL
HH
hrvoje.horvatinic
12:37 29.08.2017.

http://www.motherjones.com/politics/2012/12/mass-shootings-mother-jones-full-data/ standardan događaj u SAD-u, dakle urednici raznih medija imaju bar 1 vijest tjedno na ovu temu iz SAD-a ako ne i više. Vjerujem da mediji u SAD-u ne prenose vijesti iz Hrvatske na ovu temu, jer imaju dovoljno svog materijala.

VL
NE
Necujato
04:19 30.08.2017.

Amerikanci su odgajani holivudskom propagandom o njihovoj superiornosti u svijetu, a u isto vrijeme isti taj hollywood im servira uvjerenje kako je sasvim normalno da u nacinu zivota u USA koji se hoce prikazati normalnim gotovo niti jedno djete ne zivi s ocem i majkom, nego ima ocuha ili macehu. Kada labilni medju takvom djecom shvate da nisu superiorni drugima, jer drugi zive u normalnim obiteljima traume su velike. Na zalost iz trauma se stvaraju zlocinacki naumi. Svi zlocinci su psihopate. Imamo primjere iz proslosti - tita, hitlera, staljina, milosevica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.