Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualno zlostavljanje
Povratak na članak

Pucao u roditelje dječaka koji mu je silovao sina. Dobio godinu dana zatvora

Slučaj se dogodio prije gotovo godinu dana, a sud je nakon sporazuma o priznanju krivice osudio pedesetogodišnjaka na godinu dana zatvora

Komentari 7

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
16:48 10.05.2019.

Dobro je i postupio, svaka čast za oca, a samo se pitam ima li kakve kazne za maloljetnika i roditelje, kojima je to usput, bilo i smiješno.

VL
SM
san.martino
17:08 10.05.2019.

Bravo za oca!Tako se to radi,ma koje pravosudje tj.krivosudje. Pistolj u ruke i presudi sam,jedino sto bih ja prvo naucio bolje ciljati.

VL
MA
marcel
17:19 10.05.2019.

Samo lakše ozljede, zapravo ga je promašio... nadam se da će imat više sreće drugi put.

VL
NE
nepenthe
17:00 10.05.2019.

Na žalost nismo ni mi u Hrvatskoj daleko od pravde "oko za oko,zub za zub", ako ništa drugo barem je brza i efikasna + itekako dostižna.

VL
D1
Dino_123
18:00 10.05.2019.

Ovo je za medalju....za oca naravno. Znaci nije prvo otisao da sam presudi monstrumu "klincu" sto mu je silovao djete vec je otisao da porazgovara sa roditeljima doticnog. Uradio je 99% onoga sto svaki normalan roditelj bi pozelio da moze da uradi tom trenutku...da smogne snage da ne ubije cijelu familiju ukljucujuci doticnog. ...vec da prvo cuje stav onih koji su napravili i odgojili monstruma. Opet sve ima svoje granice...pricamo o malom rodjenom djetetu...silovanom.

VL
Avatar maxist
maxist
17:56 10.05.2019.

Otac dobije godinu za čorak a kod nas i za ubojstvo-laganini -light opomene ......Nerazmjer unutar jednog pravnog sustava (poput HR) i ostalih zemalja eu i pogotovo anglosaksonskog je 1:10......Utješno je da i ozbiljni autoriteti prava vide i ne razumiju rasprodajuaju ugleda i pravde....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.