Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Pucali na vozila Eulexa na sjeveru Kosova

26.04.2014.
u 15:45

Glasnogovornica Eulexa Irina Gudeljević potvrdila je medijima da se izgred dogodio, ali nije govorila o detaljima osim da nije bilo ozlijeđenih i da je istraživanje u tijeku.

Srpski mediji javljaju kako su nepoznate osobe sinoć pucale na dva vozila Eulexa nedaleko graničnog prijelaza Brnjak na sjeveru Kosova gdje žive Srbi.

Glasnogovornica Eulexa Irina Gudeljević potvrdila je medijima da se izgred dogodio, ali nije govorila o detaljima osim da nije bilo ozlijeđenih i da je istraživanje u tijeku.

Mediji u Srbiji podsjećaju kako do novog napada na Eulex dolazi nakon što su prije desetak dana predstavnici lokalne samouprave sa sjevera Kosova proglasili Eulex policiju nepoželjnom na tom dijelu Kosova.

>>Priznanje voditelju hrvatskog policijskog kontingenta na Kosovu

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar una12
una12
07:20 27.04.2014.

Srbi opet izazivaju i kad dobiju po tamburi, onda kukulele. Taj narod nikako doci k pameti.

Avatar superhik74
superhik74
18:45 29.04.2014.

To Kosovo je bila i ostala zadnja rupa i nikad nece biti nista drugo nego velika vojna baza SAD-a i mafijaska centrala. Koja je njihova ekonomija? Cim bi otisle strane vojne formacije s Kosova, oni bi prestali postojati kao medjunarodnii entitet, ili be se prilkjucili Albaniji ili bi ih opet okupirala Srbija.

SE
selbivoje
19:50 26.04.2014.

obicno to rade iz njihovih krova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije