Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBOJ STRUJE

Psi ozlijeđeni u Karlovcu: Prošli su preko ploče gdje su radovi. Bila je pod naponom

Google Maps/Ilustracija
31.01.2024.
u 23:00

"Nadležni se nisu javljali pa smo zvali električara koji je izmjerio napon od 190 volti na toj ploči", kazala je vlasnica obližnjeg ugostiteljskog objekta

Na mjestu radova u Radićevoj ulici u Karlovcu navodno je jučer došlo do proboja struja zbog čega su tri psa ozlijeđena, požalili su se građani KAportalu. Naime, građani su istaknuli kako su se psima spalile šape dok su hodali po podlozi pod naponom. 

Iz obližnjeg ugostiteljskog objekta u jednom su trenutku čuli zavijanje pasa. Vlasnica ugostiteljskog objekta kazala je kako je utvrđeno da taj dio nije imao uzemljenje. 

"Nadležni se nisu javljali pa smo zvali električara koji je izmjerio napon od 190 volti na toj ploči", kazala je, dok iz Vodovoda ističu: "Izvođač je nakon provedenog iskopa ostavio tu ploču preko rova da se može prolaziti. Nažalost, dobili smo dojavu od stanara i odmah smo prijavili nadzoru izvođaču. Ujutro su nastavili radove, uklonili tu ploču, zvali HEP da se provjeri situacija".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije