Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKOLJ U OBORU

Psi lutalice izgrizli koze do smrti

Psi lutalice izgrizli koze do smrti
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
07.12.2013.
u 10:53

Lutalice su se "uvukle" u obor s ukupno 19 koza, a četiri su uginule

Psi lutalice do smrti su izgrizli koze u Trnavi kraj Đakova. Lutalice su se "uvukle" u obor tijekom noći s četvrtka na petak u kojem se nalazilo 19 koza od kojih su četiri uginule.

Svaka je ugrižena

Gotovo svaka koza je ozlijeđena. Kako je izvijestila osječka policija, 48-godišnjoj vlasnici pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

- Kada se psi uhvate, podvrgnut će ih se veterinarskoj kontroli - rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske Darijo Premec. O svemu će se posebno izvijestiti i nadležno Općinsko državno odvjetništvo. 

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
13:55 07.12.2013.

Sada šute oni tipovi iz udruga i oni iz Sabora koji su donijeli zakon da se zmija ne smije ubiti ( 3.000 kna globe), razmnoženi jastrebovi mogu harati i ubijati sve živo, a psi lutalice klati gdje stignu. Nekad , davno u doba "mraka" lovci i živodere likvidirali su svakog psa, koji je bio lutalica. A sada? Vlasnici psi ne cijepe, nema kontrole, pištaju ih na večer da lutaju i formiraju se u čopore. Lovcima prijete da će im uzeti oružje ako dirnu psa. Evo vam ga sada- pa uživajte u gluposti vladajućih. Ćista sprdnja od ministara i onih u Saboru. Sve neki fakulteti DO i SZ ( Leko), politički ( Opačić) itd. Sve sami fuliranti . Njihov je životni uzor Nadan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije