Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMRAČENJE UMA

Prvo mu prijetio u dvorištu obiteljske kuće, a zatim mu zapalio automobil

Ilustracija
PIXSELL
11.07.2022.
u 11:52

Nakon što je namjerno izazvao požar, 58-godišnjak nije uspio pobjeći jer ga je u tome spriječio 60-godišnjak koji ga je zadržao do dolaska policije, koja ge je privela

Za prijetnju i općeopasnu radnju osumnjičen je 58-godišnjak. Kako je priopćila PU istarska  sumnjiči ga se da je 10. srpnja oko 12 sati u dvorištu obiteljske kuće u Jadreškima, kako kaže policija, ozbiljno zaprijetio  60-godišnjaku, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. No istoga dana u 15.25, 58-godišnjak se kako se sumnja, vratio do dvorišta obiteljske kuće 60-godišnjaka gdje je onda namjerno zapalio  Mercedes, pulskih oznaka. Vatra se s Mercedesa proširila na Opel, također pulskih  oznaka, pri čemu su oba vozila u potpunosti izgorjela. Osim automobila, izgorjela su i dva bicikla, kante za smeće i okolno raslinje. Šteta koja je zbog toga pričinjena 60-godišnjaku i 57-godišnjakinji, procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Nakon što je namjerno izazvao požar, 58-godišnjak nije uspio pobjeći jer ga je u tome spriječio 60-godišnjak koji ga je zadržao do dolaska policije, koja ge je privela. Slijedi mu vjerojatno i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli, a nije priopćeno što je 58-godišnjaka motiviralo da napravi to što je napravio ni kako je povezan sa 60-godišnjakom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije