Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Prvi radni dan - Popijač u Vladu donosi svoj plan rada

Od vatrogasnih mjera Kosor od Popijača očekuje i prijedlog kako pomoći posrnulim tvrtkama, od Đure Đakovića do tekstilne industrije.

Komentari 4

TL
tvrdi_l
08:49 16.11.2009.

Duro Dakovic i tekstilna industrija to se moze zaboraviti jer je konkurencija iz Azije prejaka, mora to dici na visu razinu i raditi proizvode visoke kakvoce - ali sumnjam da za to kod nas ima dovoljno strucnosti.Brodogradnja je davno propala.Poljoprivreda je davno propala.Sa takvom politikom korupcije i gomilom papirologije i lopovluka tesko da moze privuci ozbiljnije investitore.Hrvatskoj nije dovoljan samo turizam mora imati i industriju ali kvalitetnu a to se ne radi preko noci nego desetljecima.

VL
MO
momak23
08:54 16.11.2009.

Podrška novom ministru koji ima dosta radnog iskustva na odgovornim i visokim pozicijama i koji ima sve potrebne karakteristike za ovaj posao..

VL
TL
tvrdi_l
09:10 16.11.2009.

Mogu ja njega podrzavati i svi mi zajedno, ali dok ne postoje jasne smjernice i strategija razvoja, on ne moze nista preko noci napraviti pa da je i najbolji ministar na svijetu.Hrvatskoj je potrebna visoka tehnologija i visokostrucna radna snaga, a toga nema i nece se lako ni naci.Svi odose vanka,novac je novac.

VL
OB
-obrisani-
09:46 16.11.2009.

Ma idiote kakve strane investicije u Hrvtsku, pa ionako je sve strano? Prvo treba od zapljenjene imovine iz Podravke otkupiti INU, a zatim riješiti Varteks, a ne uništiti i tu staru tekstilnu tvrtku, a ljude na burzu da bi neki Gucić. Todorić Kerum podigli šoping centar s robom sumnjive kvalitete i s isteklim rokom trajanja. Istjerati Peveca s bivšeg pogona Prvomajske i vratiti kopirke, glodalice i ostale alatne strojeve koji su nekim čudom nestali za par kuna i besplatno, no i dan danas rade po nekim privatnim pogonima. Vama ministrima treba bič i noga u dupe da počnete razmišljati pozitivno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.