Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prvi članak ustava Demografske RH: Kome se ovdje ne sviđa, neka ode

Bit će zanimljivo pratiti tko će od naših političkih velmorža koji toliko zagovaraju ostanak nakon odlaska s funkcije ostati ovdje

Komentari 7

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
21:27 16.06.2018.

Logično je da svatko sposoban i pošten pobjegne sa domoljubnog kontejnerskog Balkana.

VL
TO
Torpor
23:12 16.06.2018.

Polupismeni i oni koji gledaju na obrazovanje s prijezirom nigdje nece biti sretni.

VL
Avatar Django
Django
09:21 17.06.2018.

Interesantno je da svih ovih godina niti jedan novinar nije spakirao kofere i odselio u Irsku. Po statistici moralo bi to učiniti bar njih 10%. No oni očito nisu razočarani uhljebništvom, a i plaćica je pristojna. Pogotovo za vrstu i količinu posla koji obavljaju.

VL
B2
bokida 2
23:08 16.06.2018.

Šta bi mi trebali koji radimo i koji smo donekle zadovoljni i nezahtjevni. Tko želi više neka ide tamo gdje misli da će uspjet. Nemojte nas sve u Hrvatskoj stavljati u isti koš.

VL
TO
Tomisl
21:46 16.06.2018.

Hrvatska ce i sa 3 miliona biti Hrvatska . Nigdje se uz malo truda i rada ne zivi tako dobro kao u nasoj lijepoj Domovini, a oni koje hoce otic , po volji im. Koga nema , i bez njega se moze i mora .Zivila Hrvatska !!!

VL
DU
Deleted user
23:57 16.06.2018.

Druže Gerovac, toliko je prijezira u vama... Odmorite se, otiđite negdje gdje je sve lijepo i savršeno, možda vam se i smiješak pojavi na usnama. Samo, gdje je to, savršeno? U današnjem svijetu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.