Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prvi Celebrity Masterchef uspješno pokazao poznate koji nešto stvarno rade

Puni su nam ekrani mucanja, poštapalica, uzrečica, šupljih stručnjaka i političara koji utrenirano lažu. Odličan žiri, četvero kuhara i kuharica, koncentrirani na svoj posao, priredili su nam kvalitetnu zabavu

Komentari 2

D1
d12345
18:06 16.03.2014.

Spisateljica?! Nives Celzijus,zašto ne nazivati osobe pravim imenom?čemu ovo lažno predstavljanje-napišite starleta i kraj.

VL
Avatar Jorge
Jorge
11:41 17.03.2014.

Ajd, zar ne vidiš da je u pitanju zeza. BTW Onaj Krušelj bi trebao na glavu staviti neku kapu ili povez. Higijena nije bitna samo zbog natjecatelja već emisija daje i neke pouke gledateljima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.