Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUKLEARNI PROGRAM I SANKCIJE

Prva komunikacija nakon dugo vremena: Procurili detalji tajnih razgovora Amerikanaca i Iranaca u Omanu

16.06.2023.
u 23:58

Iračka vlada prije nekoliko dana objavila je kako je oslobodila tri milijarde dolara zamrznutog novca koji je Irak dužan Iranu za plin i struju koje je Bagdad kupio od Teherana. Odmrzavanje tog novca iračka vlada nije mogla napraviti bez zelenog svjetla SAD-a jer Iran već godinama traži taj dug, a Irak je uvijek odgovarao kako zbog sankcija ne može prebaciti novac Irancima

Komentara 9

KU
KurtoTodović
06:19 17.06.2023.

Izmislili da Irak ima kemijsko oruzje da bi napali zemlju, napali je, ubili milijun ljudi od cega polovica djeca, bacili im osiromaseni uranijum i time zemlju gdje su ga bacili i okolis ucinili nepotrebljivom za zivljenje, odnijeli 50 milijuna tona nafte i jos pljackaju, i jos ne daju Iraku da svojim novcima placa svoje dugove, pa ko voli i odobrava takvu americku politiku, sam je takva moralna nakaza kao i ta sama politika. Onaj ko ameree za to ne osudjuje isti je kao i oni i nemaju nikakvo pravo osudjivati Rusiju, ako prije toga ne osude SAD. I nikakve dogovornosti Rusije dok ne nadoknadi svima stetu SAD i Britanija.

KU
KurtoTodović
00:32 18.06.2023.

Pukovnik-Ne ponavljaj mi jednu te istu nesuvislost. U clanku se ne govori da Iraku smeta da plati dug Iranu to sto su nekada ratovali, nego to sto im SAd ne da da plate i ako imaju novce i zelju daa plate, ali su oni okupirani od SAD i ne daju Iraku da plati. Znaci uzrok toga sto Irak ne moze da plati je zlocinacka okupacija SAD Iraka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije