Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SREĆA

Provjeravao stanje na računu pa se iznenadio onim što je vidio

bankomat
Foto: Getty Images
04.02.2019.
u 09:27

Na računu je imao 8 milijuna i 900.000 funti, no njegova sreća kratko je trajala

Kratko je trajala sreća jednog 18-godišnjaka iz Belfasta koji je preko noći postao milijunaš.

Danu Gillespieju baka je, naime, uplatila 8900 funti na njegov račun u  Nationwide banci, a kada je preko interneta išao provjeriti stanje svoga računa, ugodno se iznenadio.

Na računu je, naime, imao 8 milijuna i 900.000 funti, no na njegovu žalost, bila je riječ samo o pogrešci, piše Indy100.

– Nismo mogli vjerovati. Naš je sin bio milijunaš na nekoliko sati. Rekao mi je da će kupiti Porsche s tim novcem, a ja sam mu odgovorila da to nije naš novac i da moramo obavijestiti banku – ispričala je mladićeva majka. Dodala je kako je tinejdžer unatoč tome htio ići trošiti novac, no ona ga je u tome spriječila objasnivši mu da bi sve morao vratiti.

Njegov milijunaški život trajao je samo nekoliko sati.

– Klijentica je uplatila novac, no unesen je, nažalost, krivi iznos. Pogreška je uočena odmah i ispravljena u nekoliko sekundi, no taj se iznos pojavio na njegovu računu iako novac nikada nije imao. Nažalost, morat će još malo pričekati da si kupi Porsche koji želi – objasnili su iz banke.

>> Pogledajte što je palo na radnike ove banke

Komentara 6

LJ
ljutko
15:35 04.02.2019.

Da mu banka uplatila na račun samo 8,9 funti, umjesto 8900,za minutu bi bio na šalteru banke i reklamirao bi uplatu, ali kad je bilo puno više, nije reklamirao već bio kupio porše

MO
modovisisajteMaraschino
10:40 04.02.2019.

neka mu dadu kamatu barem za to vrijeme koliko je lova bila na računu.... moći će si barem privjesak Porsche kupiti

RH
romeosvic@hotmail.com
05:31 05.02.2019.

Prokleta banka uništila je snove mladom dečku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije