Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOV GODINE

VIDEO Provalnik panično počeo bježati kada je vidio što ga je čekalo u streljani

Ugledao vlastiti odraz pa pobjegao od straha
Foto: Youtube
1/3
08.03.2020.
u 15:17

Sigurnosna kamera snimila je rijetko viđeni trenutak, a vlasnici streljane objavili su snimku na YouTubeu i nasmijali mnoge.

Lopov koji je pokušao pokrasti streljanu u turskom gradu Antalyi postao je predmet izrugivanja na društvenim mrežama. Naime, on je pobjegao glavom bez obzira kad ga je prestrašio vlastiti odraz u ogledalu. 

Sigurnosna kamera snimila je rijetko viđeni trenutak, a vlasnici streljane objavili su snimku na YouTubeu i nasmijali mnoge.

Na snimci se vidi lopov kako razbija prozor i ulazi u prostoriju gdje se veliko ogledalo proteže uzduž jednog od zidova. U trenutku kad je ušao u prostoriju i vidio vlastiti odraz, lopov se prestrašio i pobjegao glavom bez obzira. 

Njegov partner koji ga je čekao na ulici samo je počeo trčati za njim koji je izjurio iz streljane i nestali su u nepoznatom smjeru. 

Video se brzo proširio na društvenim mrežama, a nepoznati lopov postao je prava sprdnja, piše Mundo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije