Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 35-GODIŠNJAK

Provalio u stan bivše djevojke, porazbijao ga, a zatim je pričekao da dođe kući, napao i silovao

Ilustracija
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2021.
u 08:08

Prijetio joj je, vrijeđao je te ju je i fizički napao dok mu se ona pokušala suprotstaviti i oduprijeti, nakon čega ju je silovao

Za silovanje, narušavanje nepovredivosti doma te oštećenje tuđe stvari optužen je 35-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Tereti ga se da je 12. lipnja između 2 i 6.30 došao do zaključanog stana u prizemlju zgrade u kojem boravi 30-godišnjakinja. Bez njezina odobrenja ušao je u njezin stan, nakon čega je razbio inventar po njezinom stanu. Njih su dvoje bili u ljubavnoj vezi, koja je prekinuta, a 35-godišnjak nije prihvaćao tu činjenicu pa je porazbijao stan 30-godišnjakinje te joj je na dva zida napisao uvredljive riječi. Šteta je 5000 kuna.

Nakon što se izdivljao po stanu, pričekao je da 30-godišnjakinja dođe kući, a kada je ona oko 6.30. otključala vrata stana, ne sluteći da je on u stanu, on ju je uvukao unutra. Prijetio joj je, vrijeđao je te ju je i fizički napao dok mu se ona pokušala suprotstaviti i oduprijeti, nakon čega ju je silovao. Tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produži istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO Četiri automobila oštećena u eksploziji u Solinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije