Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drnje

Provalila u ambulantu da bi ukrala medicinske klompe i majicu

klompe
Ilustracija/PIXSELL
22.05.2010.
u 16:58

Zagrepčanka je pored svih vrijednih stvari u seoskoj ambulanti ukrala samo obuću i komad odjeće

U Drnju nedaleko Koprivnice zbila se neobična krađa. Tridestogodišnjakinja je u noći s četvrtka na petak kamenom razbila ulazna vrata seoske ambulante. U svom pohodu nije ukrala ni lijekove ni opremu koju je mogla naći u ambulanti, već su joj meta bile klompe i jedna majica. Policijski djelatnici proveli su kriminalističko istraživanje, a kradljivica uhićena jučer prijepodne, te su joj oduzeti ukradeni predmeti.

Kako doznajemo iz koprivničko-križevačke Policijske uprave, riječ je o osobi s područja Zagreba, a protiv nje će biti podnijeta kaznena prijava. Prijeti joj novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije