Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro referendum
Povratak na članak

Protivnici Brexita krenuli u osvajanje glasova laburista za ostanak

"U idućih 10 dana moramo širiti svoju poruku među ljudima", rekao je bivši laburistički premijer Gordon Brown publici u Leicesteru.

Komentari 3

RO
rotšild
12:30 15.06.2016.

Političkoj "Eliti"Europske Masonske Kaljuže su puna usta demokracije ravnopravnosti kada nekoga treba potčiniti, obespraviti, ali ako se radi o pitanjima ulaska ili izlaska iz te neofašističke tvorevina, onda nema demokracije. U Velikoj Britanije je trenutno na snazi agresija na svee one koji misle da Britanija mora izači iz unije. Večina medija, političara plaše Britance pa čak i time ako izađu iz unije da će ostati bez mirovina. Tu masonsku, fašističku priču smo vidjeli i kada su Hrvatsku gurnuli u tu istu fašističku tvorevinu, kojoj je jedini cilj uništiti nacionalne države.

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:52 14.06.2016.

Nek otiđu čim prije. I zemlje EU bi trebale glasat žele li ostanak Engleske u EU ili ne. Najbolje je izbacit Engleze i primit Škote kad se odcjepe od tih parazita !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.