Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo pred Paganinijem

Protiv Daniela Jukića (20) podignuta optužnica zbog ubojstva

Ubijeni Ante Katić
Foto: VL
1/3
15.11.2013.
u 07:37

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog bojazni da će na slobodi ponoviti kazneno djelo.

Protiv Daniela Jukića, 20-godišnjaka iz Podstrane, Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu za ubojstvo Ante Katića (22) u kolovozu ove godine pred narodnjačkim klubom Paganini u Splitu. Jukiću se stavlja na teret da je 24.8.2013. oko 5,40 sati pod utjecajem alkohola, nakon kraće verbalne prepirke i međusobnog naguravanja izbo Katića nožem s ciljem da mu oduzme život.

Zadao mu je nekoliko ubodnih rana pri čemu je oštećenik zadobio osobito teške i po život opasne ozljede (oštećenje trbušne aorte, žučnog mjehura, želuca, lijevog ošita, slezene i lijevog velikog pektoralnog mišića s krvarenjem u prsište i trbušnu šupljinu) zbog kojih je 25. kolovoza 2013. preminuo u Kliničkom bolničkom centru u Splitu. U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog bojazni da će na slobodi ponoviti kazneno djelo.

>> Ubojicu s mjesta zločina u autu povezao pomagač?

>> Mladić (22) izboden na sestrinu vjenčanju preminuo u bolnici

Komentara 1

OK
okozaoko
09:43 15.11.2013.

Što je to sa Podstranom da ima tako milu i uspješnu djecu? Silovatelji, ubojice, mučitelji životinja i svojih bližnjih.....sve mali psihopat do psihopata...trebali bi poslati psihijatrijsku mobilnu jedinicu na lice mjesta da pobliže pregledaju sve mlađe od 80, potencijalne manijake spreme u gumenu sobu i na taj način spase mnoge nevine živote. Ali prevencija nije jača strana odgovornih u ovoj državi. Nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije