Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HLADAN TUŠ
Povratak na članak

Prosvjednicima protiv mobilizacije uručen poziv za vojsku dok su bili u pritvoru

Zakon također predviđa višegodišnje zatvorske kazne i pozamašne novčane kazne za one koji izbjegnu vojni rok bez zakonske osnove za izuzeće.

Komentari 3

DA
danijelrukavina4
18:36 22.09.2022.

Rusi, nedajte se mobilizirati. Ako pokažete otpor prema ovoj mobilizaciji za besmisleni rat, mobilizacija neće uspjeti. Za koga da ratujete ? Evo upravo je Putin zamjenio svog zarobljenog kuma za ukrajinske zarobljenike. Kum - multimilijarder. Eno mu barka u Trogiru. Vrijedna više milijardi. On ju je vlastitim vrijednim rukicama zaradio. Ma moš mislit. Tjeraju vas da ratujete za kriminalce. Ne dajte se mobilizirati za putinov rat. Veli Putin - ratuje protiv zapada. Da li je tko napao Rusiju ? Nije nitko. Da li će tko napasti Rusiju ? Neće. Sigurno. A da li je Putin napao Ukrajinu ? Je. A da li se Ukrajina ima pravo braniti ? Ima. Putin je htio poraziti Ukrajinu u 3 dana. Pa mu nije uspjelo. Pa je Rusiju uvukao u besmisleni rat. Rat koji nikome ne treba. Ne treba Rusiji. Ne treba Ukrajini. Ne treba Europi, ni svijetu.

VL
LI
liliZG
22:40 22.09.2022.

topovsko meso

VL
Avatar Idler
Idler
09:23 23.09.2022.

Dožd na ruski je kiša, a pri nami je dež. Zanimljiva sličnost, zakaj ste zbrisali ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.