Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperimentalni program

Prosvjednici protiv cjelodnevne nastave: Ništa nas nisu pitali!

25.05.2023.
u 06:14

Nema inovacija, povećava se satnica postojećih obaveznih predmeta već sada preopterećenim učenicima, tvrde roditelji u Novom Marofu. Peticija i u OŠ Draganić, neki prijete da će ispisati djecu iz škole

Komentara 12

DU
Deleted user
07:42 25.05.2023.

Cjelodnevna nastava pokušaj je dase djeca oduzmu obitelji i da država ima nad njima šapu. Još bi shvatio da se išlo prema modelu produženog boravka pa tko želi želi a tko ne ne.

PA
pavomaja2
07:57 25.05.2023.

Pa onda Skandinavci nemaju pojma, kod njih djeca u školi do 14:00 pa u produženom boravku ako treba i do 18:00. Produženi boravak = pomoć oko zadaće. Nama ništa ne valja sve neke teorije zavjere. E moj narode!

Avatar utunelu
utunelu
07:52 25.05.2023.

Drzavo i institucije ,počnite narod obrazovati ,naucite da njihove uplitanje u sve svasta nije smisao demokracije vec da ima obilježa anarhije,da se ne moraju konzultirati s narodom da bi donosili odluke ,to se ne radi nigdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije