Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada donijela mjere
Povratak na članak

Predstavnici prosvjednika stigli na sastanak s ministricom: 'Reći ću vam što nam se ne sviđa'

Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog sela stigli su u Zagreb na sastanak s ministricom poljoprivrede, a Vlada je danas donijela i nove mjere za pomoć pogođenima posljedicama afričke svinjske kuge.

Komentari 3

DU
Deleted user
12:32 30.11.2023.

Kolegica josipe Rimac se bahati očito uspješno

VL
HR
hrUsrcu
15:53 30.11.2023.

aj ti meni (nama) reci koliko si ti svinja uzgojio u zivotu

VL
VL
vladek370
16:24 30.11.2023.

Ovo seljaci su zaštićeni ko Lički medvjedi. Koliko tvrtki u Hrvatskoj propadne, nitko niti nepita dali trebaju kakovu pomoć, a država ima daleko veću korist jel uredno plaćaju porez. Također imam građevinsku tvrtku. Za vrijeme kukuriku koalicije su bila teška vremena, pisao sam ponude ali ništa se nije radilo i gradilo. Digao sam dva kredita da bi preživjeli i nitko me nije pitao kako mi je, nisam ništa drančio od države niti sam štrajko. Hvala bogu danas su puno bolja vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.