Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ostavke
Povratak na članak

Prosvjed protiv Vučića: Ne smijemo im dopustiti da nas okrenu jedne protiv drugih

Jedan od ključnih zahtjeva je i stvaranje uvjeta za poštene izbore u roku od šest do devet mjeseci, uz ostavke u vrhu regulatornog tijela za elektroničke medije (REM)

Komentari 4

DH
dalibor.hren
09:26 24.03.2019.

Glavna vijest je da je subotnji prosvjed počeo u subotu!

VL
HU
hudarupa3
15:34 24.03.2019.

Vjerojatno se radilo o prijateljskom bombardiranju naručenim od nove antijugoslavenske elite, znamo da je nato neka vrsta profesionalnog ubojice i da radi za pare i po narudžbi, posve hladno i bez predumišljaja o moralnosti postupaka.

VL
DU
Deleted user
13:13 24.03.2019.

Kao svjedok tih događaja znam da je cijeli svijet tada jedva čekao da netko srbima dade po njuški. I dobili su po njuški od Nato saveza. Svi su bili oduševljeni jer je nakon toga zavladao Mir koji traje još i danas!

VL
SA
samoborka
10:45 24.03.2019.

Srbiji ne gine gradjanski rat. I Hrvatska je unutar sebe podijeljena,ali na drugaciji nacin od Srbije. U Srbiji su dvije krajnje suprotne struje; proruska (koja je,realno,po mentalitetu,tradiciji,povijesti i religiji, pismu..daleko bliza Srbiji) te prozapadna, sklona Uniji i NATO-u. Nema nikakve sanse da se te dvije strane usuglase bez primjene sile. Otezavajuci ce im dodatno biti i vanjski faktor,tj ultimatumi Zapada s jedne strane i Rusije s druge,koji ce im svatko sa svoje strane uvjetovati kojesta te "kresati" ih za neposlusnost (to im se upravo dogadja,ali to je tek pocetak). S trece pak strane ce im bujati prijetnja s muslimanske strane (Sandzak i sve sto se potiho dogadja tamo). Vojvodina ce se sve vise (vlastite koristi radi) okretati Hrvatskoj i Madjarskoj jer ce razvojem i povijescu odskakati od Srbije. Tako da...ne bu dobro tamo jos jako dugo, nema nikakve sanse. Gradjanski rat ne gine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.