Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAJIMA PROTIV ZAKONA

Prosvjed jajima: "Ministre, moja jajašca nisu za bacanje"

jaja (1)
Foto: Građanska inicijativa
1/11
14.05.2010.
u 12:35

Mnogo jaja ostavljenih na javnim mjestima diljem Hrvatske, ali i u SAD-u, označio je početak akcije kojom se prosvjeduje protiv Zakona o medicinskoj oplodnji.

Stotinama jaja ostavljenih na javnim mjestima diljem Hrvatske, ali i u SAD-u, označen je početak akcije "Ministre, moja jajašca nisu za bacanje".

Akciju je, kao prosvjed prema Zakonu o medicinskoj oplodnji - posebice odredbi o ograničenju oplodnje na tri jajne stanice - organizirala udruga Roda i inicijativa Građani protiv MO zakona, a akcija koincidira s Kongresom o medicinskoj oplodnji koji se upravo održava na Plitvicama.

Komentara 123

VP
Valentina Prokić
16:34 14.05.2010.

ovdje ima i degutantnog trošenja energije te povećanja carbon foot printa nesuvislim komentarima...a to košta više nego ta jaja u konačnici...ajde ...gasi...štedi tu energiju

OB
-obrisani-
18:45 14.05.2010.

kaj zene jos uvijek raspravljaju o jajima?????????????

AN
ana
16:15 14.05.2010.

Kakve veze imaju pilići i HDZ s bacanjem hrane, i tko ih uopće spominje. Valjda je svakome jasno osim Tonkici Palonkici da ovdje nije riječ o pilićima i jajima, nego o bacanju hrane kao takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije